oewi oewi komentáře u knih

☰ menu

Modrá Modrá Lucy Clarke

Na knizku jsem se tesila, nalakana atraktivnim prostredim. Zacatek me trochu zklamal a zacala jsem si rikat, ze to bohuzel moc dobre nebude, ale pak se to postupne rozjelo a nakonec jsem s vysledkem vcelku spokojena a zaver me prekvapil. Jen tech preklepu, dost to rusilo plynulost cteni.

26.10.2020 4 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

(Audiokniha) Pribeh hezky plyne, Lapena umi psat ctive, lec zatim pro me od ni nejslabsi. Narozdil od Manzelu odvedle a Nevitaneho hosta mne chybelo napeti, ktere by vtahlo a nepustilo od zacatku do konce. Nerikam, ze me zaver neprekvapil, ale nebylo to takove to oddechnuti na konci napinave knihy...

04.05.2020 3 z 5


Hračkář Hračkář Andrew Mayne

Za mě lepší než Šelma.

20.04.2020 5 z 5


Chlapec, který rozdával sny Chlapec, který rozdával sny Luca Di Fulvio

Krásná pohádka pro dospělé. Možná, že děj ani tak pohádkový není, ale nějak jsem z celého příběhu měla takový trochu naivní dojem. Ale bavilo mě to a doporučuju.

20.04.2020 4 z 5


Temná svatá noc Temná svatá noc Michael Connelly

První kniha od Connellyho, jistě ne poslední. Ani nevím čím, ale Renee Ballardová si získala mé sympatie, její linka mi sedla mi více, než ta Harryho Bosche. Na stylu psaní mě baví, že se k hlavnímu případu, který se táhne celou knihou, řeší i další, menší, což udržuje spád.

20.04.2020 5 z 5


Tichý dech Tichý dech Jan Trachta

Naprosto skvele, autor se neboji popsat sve sve pocity, at uz jsou jakekoli... na to, ze pan vlastne neni spisovatel, vyborne a ctive napsano. Skoda, ze toho nenapsal vic, cetla bych dal.

09.04.2020 5 z 5


Ledoví piráti Ledoví piráti Dirk Husemann

Musím uznat, že se kniha dobře čte, nicméně občas mi přišla trochu přitažená za vlasy. Jedna hvězda dolu jde na vrub překladu/ redakční práci, příliš chyb.

28.10.2018 3 z 5