Nikey Online Nikey komentáře u knih

☰ menu

Poslední kmotr Poslední kmotr Mario Puzo

Stejně jako mnohem více známého Kmotra jsem si Posledního kmotra nesmírně užila. Po dočtení nemám slov. A snad nejlepší byl epilog z pohledu dona Domenica.

26.01.2019 5 z 5


Nejtemnější část lesa Nejtemnější část lesa Holly Black

Musím říct, že jsem čtení během prvních kapitol málem vzdala. Zpočátku mi byly hlavní postavy vcelku nesympatické, ale když se děj konečně rozjel, nakonec to nebylo tak zlé. Od poloviny knihy jsem už byla velmi zaujatá a i když byl konec lehce předvídatelný, nijak mě nezklamal. Vcelku oddechové čtení pro čtenáře okolo patnácti let.

27.08.2018 4 z 5


Kmotr Kmotr Mario Puzo

Skvělé. Jinak už není co dodat.

21.06.2018 5 z 5


Interview s upírem Interview s upírem Anne Rice (p)

Už je to opravdu dlouho, co jsem četla něco tak nehorázně vyčerpávajícího. Málem jsem zemřela naprostou nudou. Takhle dlouhé nemám ani chvíle na úřadě. Jediný důvod, proč jsem četla až do konce, bylo zjistit, co se stalo s Lestatem.

19.06.2018 2 z 5


Easy? Easy? Tammara Webber

Knihu jsem četla poprvé před několika lety v angličtině, proto jsem opravdu ráda, že jsem měla šanci si ji přečíst i v češtině. Každopádně je to výborná kniha se skvělým příběhem. Plus jako student ekonomiky jsem se při narážkách na ekonomické pojmy bavila.

09.02.2018 5 z 5


Bellman & Black Bellman & Black Diane Setterfield

Kniha Bellman & Black má naprosto jedinečný pohled na život a smrt. Nemůžu říct, že bych to četla v jednom dechu, spíš bylo třeba si to rozdělit. Celý děj byl zvláštní, ale musím říct, že se mi líbil. Skvělé jsou i pasáže o havranech.
Každopádně je to skvělé počtení a někdy se k ní ráda vrátím.

07.02.2018 4 z 5