natyyss natyyss komentáře u knih

☰ menu

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje Tom Felton

Jako obrovský fanoušek HP jsem tuto knihu prostě musela mít :D Tom není spisovatel, ale wow, nechce změnit povolání? Je to skvěle vyprávěné, při čtení jsem se moc bavila a dozvídala se různé zajímavosti. Najednou jsem se dočetla až do posledních kapitol, které mě překvapily, Tom nádherně popisuje, jak nemůže být vše zalité jen sluncem a čtenář se nad tím hluboce zamyslí a chtě nechtě také ponaučí.
Pokud to ještě nemáte doma, utíkejte do knihkupectví!

23.02.2023 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Hana je moje první knížka od autorky a rozhodně ne poslední!
Nádherný a bolavý příběh mě okamžitě pohltil, a cítila jsem tu atmosféru sálající z něj, někdy mi až běhal mráz po zádech. Hlavně třetí část Já, Hana mě naprosto dostala. Knížka je čtivá, myslím, že zaujme prakticky každého a hlavně připomene události, které nesmí být zapomenuty.

15.02.2023 5 z 5


Daisy Jones & The Six Daisy Jones & The Six Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid patří mezi velice kvalitní autorky, její knihy prostě mají šmrnc :)
Kniha je psaná formou rozhovorů s členy kapely a dalšími. Je to originální nápad, no já z něj měla trochu obavy, nakonec byly naprosto zbytečné. Daisy Jones byla jízda od začátku do konce, s vynikající atmosférou, co vás pohltí. Postavy jsou zajímavé a chvílema jsem měla pocit, že jsou skutečnými lidmi, co v sedmdesátych letech vážně prožily celý příběh knihy. Tato kniha možná nebude pro hodně náročné čtenáře, ale já si knížku, kapelu i dobu, ve které se příběh odehrává, naprosto zamilovala.

28.12.2022 5 z 5