Naty123 Naty123 komentáře u knih

☰ menu

Monument 14 Monument 14 Emmy Laybourne

Knížku jsem dočetla teprve včera a musím říct, že se mi hodně líbila. :-) Na to, že se mi nelíbí knížky z budoucnosti, tak takhle je vyjímka. Od začátku až dokonce, tam bylo hodně akce a napětí a no strašně se těším a si přečtu druhý díl. :D

27.09.2015 3 z 5


Najít Sky Najít Sky Joss Stirling (p)

Přiznám se, že knížku jsem si kupovala kvůli obálce, ale také i kvůli anotaci, protože jsem byla zvědavá.
Knížku jsem měla přečtenou za 3 dny a hrozně mě pohltila! Když jsem byla ve škole, tak jsem pořád musela myslet, jak to bude dál. Strašně je mi líto, že zatím nejdou žádný další díly a ani se u nás nejspíš nebudou překládat.
Ale aspoň, že to skončila jakž takž ukončeně. No rozhodně teda doporučuji si knížku přečíst! Je to bomba. :)

27.09.2015 4 z 5


Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Říká se, že druhá kniha nějaké série je prej nejhorší ze všech. U mě to tak vždy bylo než jsem poznala tuhle úžasnou trilogii! Tenhle díl je nejlepší z celé série. Opravdu jsem se nasmála, když Less objevovala věci moderní doby. Velmi povedená knížka. :))

01.07.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

No teď nevím, která kniha byla lepší, jestli selekce či elita, ale jedno vím jistě obě knížky byli naprosto úžasné!!! :) Knížka se strašně lehce četla, že to bylo až k neuvěření. Konec dopadl celkem otevřeně, takže jsem zvědava na poslední díl. :))

15.05.2015 5 z 5


Mé sladké šestnácté století Mé sladké šestnácté století Rachel Harris

Úplně úžasná knížka!!!!! Četla jsem jak o závod a no co o tom jinak říci.... chci jet do Florencie :D Ale teď trochu vážně, příběh mě opravdu pohltil a na místě Cat by se nejspíš zbláznila, ale ona to zvládla opravdu skvěle a je mi líto, že nemohla zůstat z Lorenzem. :( No a ještě ponaučení, který jsem si z téhle knížky vzala. Vždy si budu sebou nosit svůj batoh s notebookem, mobilem a všemožnými věcičkami, protože člověk nikdy neví... :)

15.05.2015 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

No prostě Wow! Přečetla jsem ji za jeden den! Knížka má vážně nádhernou obrázku a ještě lepší obsah! Strašně mě to bavilo,kniha byla strašně poutavá, nemohla jsem se od ní odtrhnout!! Prostě ta nejbožejší knížka na světě! A už jsem moc zvědavá na Elitu a První. No a ještě co chci říct. Maxon je boží!!!!!!!!!!!!!!! Aspen mě bohužel zklamal, a tak podle mého by si America měla vybrat Maxona!

08.05.2015 5 z 5


Čtyři a půl kamaráda a zmizelá učitelka Čtyři a půl kamaráda a zmizelá učitelka Joachim Friedrich

Táák. Tuhle knížku jsem právě dočetla a mám ji pořád v hlavě, takže vám napíšu jak se mi líbila než to zapomenu. No asi pro tuhle knížku jsem dost stará, ale mě upřímně pobavila. Konec jsem teda rozhodně nečekala a při tom jsem se hodně pobavila. Doporučuji všem jako takovou oddechovku, které pobaví a určitě se vám objeví úsměv na tváři jako mě.

13.04.2015