misule.b1 misule.b1 komentáře u knih

☰ menu

Zabiják Zabiják Émile Zola

Knihu jsem četla před pár lety k maturitě a jsem ráda, že jsem si knihu vybrala, někdy to bylo hodně utahaný, ale určitě doporučuji! Neuvěřitelný, jak alkohol může takhle ničit životy.

25.10.2018 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Nejlepší knížka kterou jsem kdy četla. Věřila jsem, že to nedopadne tak, jak to dopadlo, ale i tak jsem si knížku zamilovala...Když jsem ji se slzama v očích dočetla, musela jsem nad ní ještě do noci přemýšlet, opravdu silný příběh....Tato knížka převálcovala i Hvězdy nám nepřály!

07.05.2015


Papírová města Papírová města John Green

Na knížku jsem se fakt těšila, ale upřímně..Dost mě zklamala...Četla jsem jí snad dva měsíce, protože mě nebavila a musela jsem se k tomu vždy nutit. Hledání Aljašky bych hodnotila mnohem líp. Jak už tady bylo napsaný, první číst dobrý, prostředek hrozná nuda a konec ušel. Přišlo mi, že se tam toho nic moc neděje. Doufám, že novou knížkou si mě zase získá jak u prvních dvou...

10.04.2015


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Ze začátku jsem se moc v knížce nedokázala orientovat a proto jsem knížku na měsíc odložila...Nakonec mi to nedalo a knížku jsem včera večer znovu otevřela a dneska jsem knihu dočetla. Když se člověk do toho příběhu vžije, nedokáže přestat číst, protože musí vědět, co bude dál. Musím říct, že mi knížka vyrazila dech, vždycky mě překvapil zvrat . Je mi hrozně líto i hlavních postav Jennifer a Anthonyho, ale jsem ráda, že to mělo aspoň nějaký happyend. Ke téhle knížce se ještě určitě vrátím a už se těším až si přečtu něco dalšího od této skvělé spisovatelky.

17.09.2014