mis.understood mis.understood komentáře u knih

☰ menu

Podivná Sally Diamondová Podivná Sally Diamondová Liz Nugent

Nejlepší kniha, co jsem četla v poslední době. Musím na ni pořád myslet.

29.04.2024 5 z 5


První a poslední fitness kniha První a poslední fitness kniha Andrea Mokrejšová

Kniha je pro lidi nepolíbené fitness a zdravý životním stylem jako dělaná. Je psána krásně srozumitelně, nezabíhá do zbytečných detailů a základ a povědomí o stravě vám dá. Pokročilým však moc ne, nic nového se nedozvíte, půlka knihy jsou fotky s cviky, ale i to se hodí.

26.09.2019 4 z 5


Zkušenost hlupáka aneb klíč k prozření, jak se zbavit brýlí Zkušenost hlupáka aneb klíč k prozření, jak se zbavit brýlí Mirzakarim Norbekov

Hůř se mi to četlo, ale kniha je docela nakopávací, ať už co se přímo těch očí týče tak už je prostě zvednout zadek a jít se sebou něco dělat. :)

20.09.2019 4 z 5


Všechno, úplně všechno Všechno, úplně všechno Nicola Yoon

Dobře, budu asi jedna z mála, ale tahle kniha je otřesná. Námět mě velmi zaujal a musela jsem ji mít, ale proč mě proboha někdo nevaroval, že to je kniha pro mladistvé? Sorry, ale po pětadvacítce už mě jejich milostná aférka fakt nerozpálí. Škoda, že ji paní Yoonová nenapsala dříve. V 15 letech bych jí za takovou knihu líbala ruce. No ale k věci. Čekala jsem něco strhujícícho, jako Hvězdy nám nepřály a podobně...nestalo se. Nuda nuda. A to jsem fakt jediná, komu nepřišlo divný, že tu psychicky narušenou matku na konci nezavřeli až zčerná????

03.01.2018 1 z 5


Dcera sněhu Dcera sněhu Eowyn Ivey

Výborná kniha. Velmi milý příběh, krásné počtení na podzimní a zimní večery.

08.12.2015 5 z 5


Ahoj z nebe Ahoj z nebe Laurie Frankel

Námět skvělý, ale autorka zabila veškerý jeho potenciál. Nepříjemné hlavní postavy, které se k sobě celou dobu chovají naprosto škrobeně, v půlce knihy jejich nevysvětlitelný sexuální zážitek na mě působil jak blesk z čistého nebe, jak záblesk porna v jinak normální knize, červenala jsem se až na zadku, nechápu co to tam dělalo, naprosto se to tam nehodilo a v tom momentě jsem číst přestala, protože mě to vlastně vůbec nebavilo. Styl autorčina psaní mi taky moc blízký nebyl a nečetlo se mi to lehce a musela jsem dělat přestávky...třeba někdy dočtu a nebo taky ne.

28.10.2014


Rozdělená srdce Rozdělená srdce Bettina Belitz

Mě se to prostě líbilo. Nečekala jsem od toho nic a byla jsem velice mile překvapena. Děj je zajímavý, vůbec nevadí, že je kniha delší, na podzimní večery na relaxaci to je ideální. Trochu podobnosti se Stmíváním, ale líbilo se mi oboje. Proto doporučuji těm, kteří mají rádi podobné romány:) Hlavní hrdinka mi byla sympatická. Ač se mi také zdálo ze začátku to její usínání přespříliš, právě díky komentářům zde, jsem věděla, že se to vysvětlí, vytrvala a nelituji přečtení. Jsem smutná, že jsem to přečetla tak rychle:D

28.10.2014 5 z 5