Lucynka Lucynka komentáře u knih

☰ menu

Grey Grey E. L. James (p)

Kniha se četla úplně sama a popravdě mě zaujala mnohem víc, než původních padesát odstínů šedi. Christianovy myšlenkové pochody a hlavně pasáže z jeho dětství a rozhovory s doktorem Flynnem a paní Robinsonovou, které byly předtím utajené, byly užasné a hodně věcí vysvětlily.

28.03.2016 5 z 5


Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Nádherné zakončení celé série. Všechny díly se četly jedním dechem a i ten poslední nebyl výjimkou :) Všem mohu jenom vřele doporučit :)

20.02.2016 5 z 5


Drasticky děsivý Dexter Drasticky děsivý Dexter Jeff Lindsay (p)

Kniha se mi velice líbila, i když na začátku byl autorův styl psaní velice matoucí. Přesto byl děj velice napínavý a čtivý. Kniha se četla úplně sama. Akurát s koncem knihy jsem měla trochu problémy, konec byl totiž trochu zmatený, ale i tak to bylo krásné počtení

05.01.2016 5 z 5


Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Naprosto báječná kniha, která mě plně vtáhla do děje :) Knihu jsem začala číst druhý rok na zdravce a byla to naprostá paráda :) doporučila mi ji spolužačka a ze začátku jsem ji odsoudila kvůli české autorce, ale kniha mě velice mile překvapila a můžu ji jenom doporučit :)

06.08.2015 5 z 5


Mágové Mágové Lev Grossman

Úžasná kniha,.. přečtená jedním dechem :) byla to naprostá paráda :) kniha se nádherně četla, měla úžasný děj, rychlý spád a velice mě mrzí, že nebylo napsáno pokračování :(

06.08.2015 5 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Všechny tři díly mě naprosto uchvátily. Na tento poslední díl jsme byla velice zvědavá a jako dva předchozí mě nezklamal :) Na přečtení mi stačilo 10 hodin a celá kniha byla u konce. Děj byl naprosto úžasný od začátku až do úplného konce :)

24.07.2013 5 z 5


Hanin kufřík Hanin kufřík Karen Levine

Nádherná kniha,která mě velmi dojmula.Neměla jedinou chybu,vše bylo dokonale popsané a vysvětlené.V této knize bylo vše co se z učebnic dějepisu nedozvíme.

16.08.2012 5 z 5