Lu-chanbook Lu-chanbook komentáře u knih

☰ menu

Jaro Jaro William Horwood

toto byla moje první kniha od tohoto autora, a váhala jsem zda si jí přečíst, protože tuto knihu četlo mnoho kamarádů a jejich hodnocení, nebylo úplně vždy kladné. Nakonec jsem se rozhodla to risknout a jsem za to rada, tato kniha mě velmi překvapila, ať až to bilo jejím vzhledem nebo samotným příběhem.

19.04.2018 3 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Uuuuuu....hurá už je tu další skvělý díl od slíbené triologie Dvůr...... Autorka mě opět nesklamala, jak svými spisovatelskými známostmi, tak svou kreativitou. Jsem! Ráda, že se mi tento díl dostal do ruky. Popravdě řečeno jsem se druhého dílu trochu bála, jak na něj autorka naváže ale opět mě nesklamala. Takto velký.....zvrat jsem dopravy nečekala obzvláště ze strany Rhysanda a Feyre. Uvidíme jak nám ten příběh bude pokračovat.

18.04.2018 4 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Paní nikdy b mě nenapadlo, že se na Retelling Krásky a Zvířete dá napsat tak skvělá kniha, sice mi chvíli trvalo než jsem se vžila do příběhu . Než jsem se spřátelila s hlavními s postavami, ale ten výsledek za to 100% stal.

18.04.2018 4 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Na tento díl jsem se těšila a čekala velice dlouho a ráda. Po předchozích dvou hodinách dílech jsem byla dosti zvědavá jak se toho dílů autorka zhostí, a musím říci , že se toho zhostí na výbornou. Chvilka jsem sice myslela, že si dělá srandu, ale pak jsem si uvědomila, že to myslí smrtelně vážně. Chvílemi jsem se i dosti bavila a tak to má u správně knihy být . Jsem ráda, že jsem měla tu možnost si ji přečíst.

18.04.2018 5 z 5