lili11 lili11 komentáře u knih

☰ menu

Posmrtný život Holly Chaseové Posmrtný život Holly Chaseové Cynthia Hand

v tento předvánoční čas jsem si chtěla přečíst knížku, která by mě příjemně naladila. Příběh je na motiv vánoční koledy a trošku mi to připomnělo i pohádku příšerky s.r.o. :) Knížka byla pomalejší, ale konec byl nádherný a konečně jsem vánočně naladěna :)

11.12.2021 4 z 5


Letní sázka Letní sázka Emily Henry

hledala jsem knížku, co bude taková ta letní vtipná oddechovka, žádná přehnaná červená knihovna a trefa :)

15.06.2021 4 z 5


Ztracené děti Ztracené děti Linda Castillo

Oproti předešlým knihám má tato pomalejší rozjezd, ale konec opět výborný. U této autorky prostě sázíte na jistotu, že kniha bude skvělá.

18.04.2021 4 z 5


Deprese: Zvládněte ji bez léků a získejte svůj život zpátky Deprese: Zvládněte ji bez léků a získejte svůj život zpátky Kelly Brogan

obsáhlá kniha o příčinách vedoucích k depresi a její léčbě. Autorky poukazuje například na škodlivost prášků a odkazují hlavně na zdravý životní styl. Pro mě až moc obsáhlá a odborná. Některé pasáže byly zajímavé, jiné méně.

16.01.2021 2 z 5


Lockdown Lockdown * antologie

na knížku jsem se těšila a zklamaná jsem rozhodně nebyla. Měla jsem možnost přečíst deset povídek s různými náměty a styly od českých autorů. Některé povídky mě bavili víc, některé míň , ale celkově to hodnotím za 4. A obálka je taky krásná.

13.12.2020 4 z 5


Než jsem zemřela Než jsem zemřela S.K. Tremayne (p)

Ponurý psychologický thriller z vřesovišť v Dartmooru s nádechem duchařiny. Příběh se četl dobře a ke konci už jsem knížku nedala téměř z ruky. Konec byl opravdu překvapivý , ale dle mého až přehnaně. Předešlé knihy Dítě ohně a Ledové sestry se mi líbili o trochu víc.

25.11.2020 3 z 5


Světla na obloze Světla na obloze Lisa Lueddecke

Opravdu mile překvapila :-)
Příběh je poutavý a čtení rychle odsýpá. Určitě se těším na další pokračování.

01.05.2019 4 z 5