Kyrda Kyrda komentáře u knih

☰ menu

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Je to doopravdy skvělá kniha!
Bavilo mě to od zqčátku do konce a i po přečtení celé knížky jsem četla nějaké pasáže znovu.Zamilovala jsem si Adama i Juliette.I když musím uznat že i na Warnerovi něco bylo...:P. Těším. Se na další díly.

26.08.2015 5 z 5


Svět poté Svět poté Susan Ee

Mam hrozně ráda tuhle knížku :) líbilo se mi jak to mezi sebou měli Penryn a raffe ale Škoda že jsou tak odtažený...
nápad se mi moc líbil a stejně jako předchozí díl jsem si zamilovala i tento. Ale já bohužel strašně."nenávidím" neuzavřený konce tak se těším (pokud teda bude-doufám že jo) na další pokračování a jak se to vyvine mezi Penryn a Raffem.

30.07.2015 4 z 5


Muka Muka Lauren Kate

Popravdě jsem až moc často měla chuť jít do tý knížky a začít na luce řvát protože ano doopravdy to byla muka co ona dělala...
Kluky střídá jako ponožky je jí jedno jak to cítí ostatní a jde jí jenom o sebe. Strašně ufňukanej díl to teda byl. Ten miles se teda taky všude cpe. Strašně mi vadilo to její rozhodovaní.Celou knihu se nic moc nedělo až posledních 30 stránek bylo celkem zábava.Ale jak jinak na konci co udělala jsem jí měla zase chuť jí seřvat.
První díl byl super ale tenhle agghh!
tak doufám že ty další budou lepší.

15.07.2015 3 z 5


Finále Finále Becca Fitzpatrick

dobrá kniha:) celá série se mi moc líbila už od prvního dílu.
Ten konec :O :) dávám 4 hvězdičky

10.07.2015 4 z 5


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

prostě skvělá kniha!✌️ je jedna z mích nejoblíbenějších.už jsem přečetla všechny díly

08.07.2015 5 z 5


Čistý Čistý Julianna Baggott

Podle mě je nápad knihy na 1* já osobně jsem veliký Fanda Hunger games...jak filmu, tak knih.(a proto mě upoutala tahle knížka) ale tohle se s ní rpzhodně rovnat nemůže. Knihu jsem sice dočetla ale je to hodně pomatené a do četení jsem se občas nutila. Většinou se od knihy odtrhnout nemůžu a mám ráda takové to dobrodružství i sci-fi ale měla by tam být romantika.
Kniha čistý se špatně četla i když to mělo nápad dobrý...já bych dala dohromady partridge a perssii takže jak jsem zjistila že spolu nebudou tak už se mi vůbec nechce číst žádný další díl...hlavní hrdinka by měla být s nim a ne nějaká lyda (nebo jak se jmenuje..). Děj sice dobrý lovestory nic moc a nápad skvělý...je Škoda že autorka špatně dala ten průběh knihy a vysvětlování.... Dala bych tak 3 hvězdičky...

05.07.2015