Krristty Krristty komentáře u knih

☰ menu

A na nebi čekají hvězdy A na nebi čekají hvězdy Lori Nelson Spielman

První kniha od této autorky. Po všech různých thrillerech, vraždách, duševních poruchách a detektivkách to pro mě byla příjemná a vítaná změna. Nejlepší oddechový román, který jsem za poslední dobu přečetla. Dokázala jsem se vžít do děje - k tomu, jak samotná víra a čas dokáží "uzdravovat" i největší bolesti srdce. Dějová linka s panem profesorem tam asi být musela, aby kniha mohla určitým způsobem vygradovat, ale pro mě byly důležitější pocity, které se odehrávaly v hlavách a duších hlavních hrdinek. Určitě doporučuji ke čtení.

23.09.2019 4 z 5


Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Tuto knihu jsem přečetla jedním dechem. Naproti prvnímu dílu, který mě naopak moc neoslovil, jsem hltala stránky jednu za druhou. Příběh Lisbeth mě neustále nutil přemýšlet, co se tehdy vlastně stalo a musím říct, že ani jednou mě nenapadla možnost, se kterou autor pracoval. Lisbeth je podle mě velmi propracovaná postava, kterou si autor oblíbil. Knihu doporučuji a dávám 5!

11.07.2019 5 z 5


Byly tady, a už nejsou Byly tady, a už nejsou Haylen Beck (p)

Velmi napínavá kniha, která si udržuje napětí od začátku až do konce. Nejsem rodič, ale příběh mě naprosto pohltil. Vcítila jsem se do příběhu a měla jsem skoro až pocit úzkosti, kterou musela hlavní hrdinka prožívat. Kniha přečtená jedním dechem a mohu ji s jistotou doporučit ostatním a všem, co mají rádi thrillery.

04.06.2019 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Třeštíková mě po přečtení knihy Osm touto knihou zklamala. Chtěla jsem po různých detektivkách a thrillerech číst nějakou oddechovku, proto jsem sáhla po této knize. Knihy neodkládám, pokud je nepřečtu, ale u této knihy jsem se opravdu přemáhala. Příběhy, ačkoli jsou ze života, skončí přesně ve chvíli, kdy se čtenář do příběhu ponoří. Přes to, že se příběhy ve výsledku spojují, tak mě dějová linka nenadchla. Myšlenka byla dobrá, ale chtělo by to více propracovat a zařadit méně příběhů, které by se pak tolik nemotaly dohromady. A ten konec ? Chudák paní Dobrovolná, co komu udělala ? :D Celkově jsem se modlila, ať knihu rychle dočtu a mohu číst něco jiného, za mě max dvě hvězdy.

25.04.2019 1 z 5


Počátek Počátek Dan Brown

Čekala jsem větší spád a větší množství řešení různých záhad jako v předchozích knihách. Nemůžu říct, že mě kniha zklamala, to určitě ne, ale čekala jsem od knihy podstatně více.

20.04.2018 3 z 5