Knihomolka007 Knihomolka007 komentáře u knih

☰ menu

Město z popela Město z popela Cassandra Clare (p)

Město z kostí je město, které by mělo existovat....
Víc dodat nemůžu....Nemám totiž slov. :)

16.01.2016


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Tahle série mě naprosto uchvátila.
Přestože jsou v knize upíři, vlkodlaci, démoni .... není to romantická slátanina. Tahle knížka má svoje kouzlo, nápad není originální, ale zpracování ano. Přece jenom-upíři, vlkodlaci, elfové jsou dnes všude. Ale takhle? Ne, ne tímhle způsobem.
Romantika tu je, ale zase...je jiná. Neotřelá. A nalijme si sklenku čistého vína-Jace a Clary... To je jiná liga. Jace to okořeňuje (a to opravdu DOST!!!!!) svou ironií, která se mi líbí. A s Clary jsem se ztotožnila opravdu snadno. A Simon-ten je prostě Simon a bez něho by to nebylo ono.
Každopádně tahle kniha nenechá nikoho chladného. Doporučuju každému, koho nebaví obyčejné romány, kde je láska, problémy, láska a zase problémy. Tady je napětí, akce, zvraty, ironie a i ta láska, která je ale jiná-opravdovější.

16.01.2016


Vzpoura Vzpoura Andrea R. Cremer

Kniha byla opravdový zážitek, i když během prvního dílu jsem jí mnoho šance nedávala. Každopádně mi i slza ukápla nad Renem. Nakonec se mi velmi líbila a můžu říct, že jsem si ji nakonec VELMI užila...

28.09.2015


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Tahle kniha ve mně nechala svoji část. Opravdu nádherně, poeticky napsaná. Po dočtení jsem prostě jen tak seděla a snažila se vypořádat s realitou. Byla to taková ta chvíle kdy brečíte, koukáte do blba a říkáte si: " Sakra, tu knihu jsem neměla číst!" Ale přitom víte, že kdyby jste tu knihu nečetli, o hodně by jste přišli...

28.09.2015