Klobi Klobi komentáře u knih

☰ menu

Živý mrtvý a další policejní povídky Živý mrtvý a další policejní povídky Martin Goffa

Klasika Goffa, krátký, ale dobrý povídky.

07.02.2021 4 z 5


Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

No, naprostá spokojenost, paráda. Závěr tak strhující, že mě z toho mrazilo...

13.01.2021 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Dlouho jsem nemohl téhle knížce přijít pořádně na chuť. Vlastně většinu času mě Erika Fosterová vyloženě štvala svým chováním :-) a i když jsem věděl, že jako hlavní hrdinka musí mít pravdu, kolikrát mi byla úplně proti srsti :-) Taky mě neskonale štvalo chování jejich nadřízených, kteří všechno ingnorovali a chtěli jí úplně odstavit, dokonce z ní udělat blázna. No, ale závěr knihy všechno vynahradil, posledních řekl bych 50-60 stránek bylo naprosto strhujících, skvěle napsaný. Do poslední chvíle nebylo zřejmý, kdo je vlastně vrah a myslím si, že tak to v pořádné detektivce má být, aby byl čtenář do konce na pochybách. Už se těším na další z příběhů. Sem rád, že jsem Roberta Bryndzu objevil.

23.11.2020 4 z 5


V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Parádní knížka. Napínavá, děj má spád, žádný dlouhý okecávání :-) Líbí se mi, že jsou tam krátké kapitoly a je rozjetých několik dějových linek najednou. Přitom je to všechno přehledný, člověk se v tom neztrácí. Určitě doporučuju a jdu se vrhnout na druhý díl :-)

28.01.2020


Přiznat vinu Přiznat vinu Martin Goffa

Martin Goffa opět nezklamal a zase nám předložil perfektní napínavej příběh, kterej se čte sám jedním dechem. Jeho knížky mám hodně rád a ačkoliv se vždycky těším na novej příběh Mika, stejně tak rád sáhnu i po dalších knížkách mimo tuhle výbornou sérii. Po Rémim i Vánoční zpovědi zase něco trošku jinýho, ale opět super napsaný. Jen tak dál!

04.08.2019 5 z 5


Pýthiiny rady Pýthiiny rady Erik Axl Sund

Celá trilogie je naprosto perfektní, byl jsem nadšenej. Někdo sice ve své recenzi říkal, že to má otevřený konec, ale já si to až tak nemyslím.

23.04.2018 5 z 5


Štvanice Štvanice Martin Goffa

Martina Goffu mám rád, tahle kniha mi přijde hodně povedená. Jediný, co mi vadilo bylo Mikiho alkoholový extempore v Chile, to sem si říkal, že si koleduje o pěknej průser :-) Ale vynahradil to skvělým závěrem, to bylo hodně vtipný. Pořád sem si říkal, jak tu situaci vyřeší a udělal to naprosto excelentně :-D

20.07.2017 5 z 5


Bába Motyka Bába Motyka Marko Hautala

No, co na to říct? :-) Nebylo to tak špatný, ale že bych z toho byl úplně moudrej, to taky nejsem :-D

16.04.2017