Jitty502 Jitty502 komentáře u knih

☰ menu

Pohádky z pekelce Pohádky z pekelce František Nepil

Skvělá kniha plná vtipných příběhu, četli sme se synem před spaním, nejvíc se nám líbily o sedmi dnech, hadovka smrdutá jelikož rádi chodíme na houby do lesa, tak sme zvědaví jestli na tu houbu někdy narazíme, a o žábě starostce topka na závěr.

07.03.2024 5 z 5


Školákův ilustrovaný atlas zvířat Školákův ilustrovaný atlas zvířat kolektiv autorů

Krásně zpracovaná kniha, ke každé části světa jsou zařazená zvířata, které se tam vyskytují a mapy a čím je daná země proslulá a co se tam vyrábí, těží atak, i některé události jsou tam zaznamenány. Kniha obsahuje krásné ilustrace a je hezky barevně zpracovaná. Pro děti ideál.

04.03.2024 5 z 5


Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Super vtipná oddechovka má pár stran tak na jedno odpoledne. Nejvíc mě pobavilo jak na Kostku přijížděli školní třídy a začali se ztrácet děti apod. A ucpané záchody byli top :D

01.02.2024 4 z 5


Auta - 5minutové závodnické pohádky Auta - 5minutové závodnické pohádky kolektiv autorů

Super oddechovka pro děti co baví závodní auta. Krátký příběh vhodný před spaním.

01.02.2024 4 z 5


Lokomotiva Tomáš - Nové 5minutové pohádky na dobrou noc Lokomotiva Tomáš - Nové 5minutové pohádky na dobrou noc kolektiv autorů

Krásná knížka na čtení před spaním pro milovníky příběhu o mašince Tomáši a vláčků celkově. V knize je 12 příběhu a jsou k ní krásné ilustrace. Synovi se moc kniha líbila.

23.01.2024 5 z 5


Všechny vlny oceánu Všechny vlny oceánu Kerry Lonsdale

Knihu jsem si vybrala podle krásné obálky, ale děj byl takový průměrný. Ani nenadchla ani nezklamala. Jen mě zaujali nadpřirozené schopnosti hlavních hrdinek, jak je dovedli ovládat a zpracovat. Líbila se mi romantická zápletka mezi Molly a Ownem, že se po čase shledali a dali zase dohromady. A dále už nebudu prozrazovat...

23.01.2024 3 z 5


Největší přání Největší přání Lenka Jakešová

Krásně i smutně napsaná knížka z prostředí dětského domova. Děj se odehrává v adventní době, jsou zde ukázané různé zvyky a tradice. Četli sme se synem během Vánoc, moc se nám knížka líbila vřele doporučuji už pokoukávám po dalších knihách od autorky.

10.01.2024 5 z 5


Tučňáček Pingu a jeho rodina Tučňáček Pingu a jeho rodina Sibylle von Flüe

Jako malá sem milovala animaky s pingvim, teď sem to přečetla synovi a super. V knize jsou 3 příběhy a krásné ilustrace.

15.11.2023 5 z 5


Evelyn Evelyn Evelyn Doyle

Příběh inspirován skutečným příběhem autorky. Zahrnula zde fakta jak ji matka opustila, musela jít do kláštera, bratři do dětského domova. Otec si zatím najde jinou maminku aby společně sní získal děti zpět domů. Tento úkol je nelehký, bojuje všemožnými zbraněmi s byrokracii, absolvuje nespočet soudů, jen je to zdlouhavé to soudní jednání, jinak napínavé od začátku do konce.

05.09.2023 4 z 5


Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tahle kniha mě opravdu dostala!!! Už mám nachystaný druhý díl tak se moc těším Byla to jízda a to doslova od začátku až dokonce, hodně zvratů v knize, které jsem vůbec nečekala :) Ella chuderka, která má na těle samé jizvy po autonehodě, spolužáci se jí štítí. Cinder je postava z chatu nakonec se setkají a žili šťastně jak to v pohádkách bývá :)

08.04.2023 4 z 5


Najděte mě Najděte mě Michelle Knight

Neuvěřitelný, příšerný příběh psychopatického chlapa, co unese 3 dívky a vězní je 10 let ve svém domě. Příběh je detailně popsán jak dívky znásilňuje, pro silné povahy.

09.02.2023 4 z 5


Zrádné vody Zrádné vody Elizabeth Lowell (p)

Kniha ve které se kloubí jak romantika, tak napětí, propojení rodinných příslušníků, kde mezi nimi je stále pevné pouto. Příběh se odehrává většinou na palubě rodinné lodi, nebo i pod vodou, kde se potápí a sem tam něco vyloví. Lehce erotický kontext a krásná třešnička na konci knihy

02.01.2023 3 z 5


Záměna Záměna Caro Martini

(SPOILER) Kniha vypráví o životě 2 zcela odlišných postav co si vymění identitu, při nárazu tramvaje, kde na sebe přeskočí duše 28 leté Jasmína do těla 82 Almy. Jejich životy se vymění a to tak že mladou, tedy už starou Jasmínu bolí klouby, nohy apod. A řeší dluhy co po ní zanechal zesnulý manžel Almy. Dále Jasmínu povýší v práci. Na konci se zase při srážce vrátí idendity zpátky k hrdinkám.

26.05.2022 4 z 5