JaneHope JaneHope komentáře u knih

☰ menu

Divoška Kim Divoška Kim Fan Vavřincová (p)

Četla jsem tu knížku když mi bylo asi čtrnáct možná o něco míň. Byla úžasná! Jako ale většina toho, co Fan Vavřincová napsala, řekla bych.

23.11.2015


Proměna Mary Dyerové Proměna Mary Dyerové Michelle Hodkin

Kdy má vyjít další díl? Jsem na něj taky dost zvědavá a je to docela doba, co vyšel.

07.01.2015


Najít Sky Najít Sky Joss Stirling (p)

Dneska jsem tuhle knížku začala číst a musím říct, že jsem se od ní nemohla odtrhnout :) Jsem už kus za polovinou a kdybych četla i za umělého světla, už bych jí měla dočtenou :D
Nejspíš to není žádný extra úžasný příběh, ale je psaný čtivě a Sky je milá holka. A Zed? Hm... taky bych ho brala. A všema deseti!

23.03.2014


Pád Pád Maya Banks

Mevím, ale po přečtení usuzuji, že hlavní děj bude poměrně podobný sérii padesát odstínů všeho možnýho?,,

11.11.2013


Ostrov zasvěcení Ostrov zasvěcení Ilka Pacovská

jo, začátek knihy byl trochu pomalý a člověk nevěděl, co přesně očekávat, ale myslím, že potom se příběh krásně rozvinul. A zaslouží si přečíst a určitě Harry Potterovi může konkurovat :) Až si koupím knihy, budou mít čestné místo přesně vedle téhle série :)

26.09.2013 5 z 5


Kříž u potoka Kříž u potoka Karolina Světlá (p)

Pěkná knížka, opravdu jedna z dobrých knih na seznamu povinné četby. Místy jsem sice měla problém se knihou prokousat, ale to zase najednou zmizelo a četba opět ubíhala.

19.08.2013 5 z 5


Černá divizna Černá divizna Karolina Světlá (p)

Moooc pěkná knížka. Tenoučká a čtivá.

19.08.2013


Zamilovaný duch Zamilovaný duch Barbara Cartland

Copak Cartland někdy popisovala víc než "byla to láska od Boha"? Píše takové ty odpočinkové slaďárny pro náctileté :) Ale občas je to milé si přečíst :)

18.08.2013


Pros na kolenou Pros na kolenou Barbara Cartland

Jo, knížka je skutečně odpočinková.
Já ale kdysi od této autorky četla jiné dvě knížky - a byly super. Jedna byla o dívce, která uvízla ve Francii za Napoleona a nemohla se dostat do Anglie, matka jí zemřela a ona potkala Axela - přítele Napoleonovi sestry a anglického zvěda. Nakonec společně utíkali do Anglie.
Druhá se jmenovala Láska na Loiře. U té vím jen to, že se nějaká šlechtična vydávala za někoho úplně jiného v domě jiného šlechtice a že milá dívka měla ještě i staršího bratříčka.

18.08.2013