IsabellaS. IsabellaS. komentáře u knih

☰ menu

Moje sestra žije na krbové římse Moje sestra žije na krbové římse Annabel Pitcher

Zajímavá kniha. O nepřízni osudu, rasismu, opuštění. Ale i o lásce, důvěře a věrnosti. Musím říct, že Kečupová mračna se mi líbila více. Ovšem o této knize jsem dost dlouho přemýšlela, ale stále se mi nepodařilo pochopit matku Jamieho a Jas. Opustila je v tom nejhorším a i přes je jejich prosby se nevrátila. Každopádně knihu doporučuji určité stojí za to! :)

05.11.2017 4 z 5


Ukradené modlitby Ukradené modlitby Jennifer Clement

Od knihy jsem nic moc neočekávala. Ovšem velmi se mě dotkla. Většina komentujících si stěžuje, že u přímé řeči nebyli uvozovky. Ze začátku mi to vadilo, ale velmi rychle jsem se do knihy začetla a zvykla si styl psaní autorky. To samé, že neustále přeskakovala mezi částmi příběhu. Myslím, že když čtete pozorně tak se v tom dá zorientovat bez problému. Kniha se mě velice dotkla a myslím, že o ni budu přemýšlet velice dlouho. Nedokážu si přestavit, jak se tam ženy musí cítit. Neustále ukrývání a strach z překupníku musí být hrozný. Násilí a únosy na každodenním pořádku. Za mě určitě palec nahoru!

05.01.2017 5 z 5


Dám ti slunce Dám ti slunce Jandy Nelson

Úžasná kniha. Úžasný příběh. Opravdu dlouho jsem se takhle nezačetla a knihu jsem přečetla jak se říká jedním dechem! Moc se mi líbila, ačkoliv mi ze začátku lezla Jude na nervi. Nakonec jsem s ní soucítila :). Krásné čtení.

02.03.2016 5 z 5


Laura Laura J. K. Johansson

Pěkná kniha. Opravdu velmi dobře se mi četla :) Akorát mě naštval konec :D . Jinak super. Doporučuji :)

14.02.2016 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Za mě určitě nejlepší kniha od Johna Greena. Příběh byl zajímavý a naprosto jsem se do něj dokázala vžít. Za mě určitě palec nahoru.

07.01.2015 5 z 5


Banka těl - Mladší Banka těl - Mladší Lissa Price

Jediné co říct: Lepší knihu jsem nikdy nečetla. Bohužel, kniha má v sobě velký potenciál, ale nemá mnoho čtenářů. Největší škoda je to, že nepřeloží druhý díl.

09.09.2014 5 z 5


Příšerné příběhy z temného tunelu Příšerné příběhy z temného tunelu Chris Priestley

Užasná, jako předchozí dva díly :3

09.09.2014 5 z 5