H-elen H-elen komentáře u knih

☰ menu

Boží hrob Boží hrob Jay Kristoff

Pro mě teda byla dvojka lepší než jednička. Mia mi prostě jako hlavní hrdinka sedla a že někomu může prostředek přijít jako výplň, tak třeba mě se naopak moc libil, protože ten svět jsem si velice oblíbila a přečetla bych cokoli s ním spojené. Teď už jen čekat a čekat jak to celé dopadne.

09.10.2019 5 z 5


Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Tak tohle byla blbost. Nad chováním postav zůstával rozum stát. Ty pravidla... ta společnost..... králové všichni idioti, ale pozor.... stačí aby to byli sexy idioti a je to OK????jako vážně? Řeknete mi, jaká normální holka, která aspoň z části používá mozek by chtěla být s individuem tohohle tipu? Podle mě žádná......Madi mi přišla prvních par stránek docela v pohodě, ale postupně klesala a klesala až se z ní stala naivni koza s velkým K. Tatum snad byla ještě horší.

Kniha je někde klasifikována jako young adult, což by dávalo smysl když se to odehrává na střední, jenže ono to smysl nedává, protože tohle rozhodne není YA. Vážně nechápu jak to muže mít tak vysoké hodnocení. Samozřejmě vím ze každému se líbí něco jiného, ale proboha........ tohle fakt ne.

15.12.2018 1 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Tak Petra Stehlíková opět nezklamala. Rychle a velice dobře se kniha četla. Původně jsem se do knihy vůbec nemohla donutit.....při představě dlouhého čekaní na další díly (a asi jsme i čekala že tam bude nějaká podpásovka

14.08.2018 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

No trvalo mi to hrozně dlouho přečíst... Nevím proč jsem neměla ten pud jen číst číst a číst dokud nebudu na konci.
Vůbec se mi nelibilo to, co maji v planu Lysandra a Aelin. A ten konec no......Já nevím mám z toho takové rozporuplné pocity. :(

01.10.2017 2 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

O této sérii už vím déle, akorát se mi do ní vůbec nechtělo. Je to trošku naivní příběh ale tak hrozně mě to chytlo, že jsem všechny tři knihy přečetla za dva dny! Prostě super ke konci jsem si hrozně oblíbila celestu, což mě trošku šokovalo, ale kdo četl ví proč. Určitě to není naposledy co jsem knihy četla!!!!!

28.03.2016 3 z 5


Hry o život Hry o život Suzanne Collins

Knihu jsem četla až po té co jsem viděla film a nebylo nějak překvapivé že kniha byla mnohem mnohem lepší než film. Vážně nechápu jak někdo může něco takového vymyslet. Klobouk dolů je to napínavé a při čtení nešlo přestat. Ten nápad je geniální. Kdo to do teď odkládal stejně jako ja, tak už s tím přestaňte a pusťte se do čtení nebudete litovat.

01.11.2015 3 z 5