gitty gitty komentáře u knih

☰ menu

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Knihu jsem poslouchala jako audioknihu v podání Martina Siničáka a teda nemohla jsem se od toho odtrhnout. TI lidé měli neskutečné štěstí v neštěstí, až se tomu nechce ani věřit, ale kniha je podle skutečného příběhu, takže se tomu obsahu nedá nic vytknout. Velmi se mi líbil doslov od Laleho syna. Koho zajímají knihy s obsahem 2. světové války, tak by určitě neměl tuto knihu vynechat.

11.08.2019 5 z 5


Šťastná kniha Šťastná kniha Barbora Šťastná

Knihu jsem poslouchala formou audioknihy a líbilo se mi to. Jsou to nenáročné útržky a rady ze života a do života, téměř fejetony, které jsou úsměvné. Některé pasáže byly nudnější, ale celkově na mě kniha působila příjemně.

01.08.2019 3 z 5


Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Moje prvotina od Jojo Moyes, bohužel, po všech chválách autorky, jsem ćekala daleko víc a kniha mě nebavila. Vlastně jsem ji ani nedočetla, tak nudná pro mě byla. Nicméně autorka je celkově docela chválená, takže zkusím něco jiného a třeba budu mít šťastnější ruku při výběru :)

01.08.2019 1 z 5


Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Skvělá kniha, napínavá. Velmi mě bavila :-) Mohu doporučit všem, kdo mají rádi detektivky s touto tematikou. :)

01.08.2019 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Úžasná kniha, chvílemi mě mrazilo. Příběh byl napínavý a knihu jsem vůbec nemohla odložit. Dostaly mě i ty poznámky autorky na konci knihy. U knížky jsem si i pobrečela. Je dobře, že se o tomto tématu píše a když vám to ještě podá někdo s osobní zkušeností, vznikne takto skvělá kniha. Doporučuju.

09.07.2019 5 z 5