Evik161 Evik161 komentáře u knih

☰ menu

Navěky Navěky J. R. Ward (p)

Sakryš, už nikdy nechci číst něco tak smutného. Bylo to emotivní, četlo se to samo, jako vždy. Jednoznačně doporučuji a nutně potřebuji další díl.

20.04.2024 5 z 5


Dědictví krve Dědictví krve Amélie Wen Zhao

Tuto knihu jsem koupila čistě náhodou a čtení odkladala a vůbec nebylo proč. Napínavé, čtivé a romantika na obzoru. Takže už mám doma další dva díly a jdu na to. Rozhodně doporučuji.

17.04.2024 5 z 5


Svět bude hořet Svět bude hořet Lena Kiefer

Přečetla jsem na jeden zátah. Potřebuji vědět co bude dál, ale s koupí druhého dílu počkám až jestli vyjde i třetí. Alespoň jsem tedy někde četla, že je to trilogie. Takže já rozhodně doporučuji, mě se to moc líbilo.

17.04.2024 5 z 5


Lassiter Lassiter J. R. Ward (p)

Bylo to líbezné, přesně tak jak to mám ráda. A dokonce jsem se i párkrát zasmála...
,, já té ženě nevěřím ''
,, To nevadí, ty s ní chodit nebudeš ''
Napínavé jako vždy a jako vždy je mi líto, že zase musím čekat na další díl. Za mě ano.

17.04.2024 5 z 5


Kanopie Kanopie Thoraiya Dyer

Zajímavá fantazie. Napínavá, samá akce, velmi jemná romantická linka. Život v pralese, na obrovských stromech, magie, démoni a božstva. Kniha končí uzavřeně, takže pokud nevyjde další díl, nevadí.

15.04.2024 5 z 5


Symfonie ozvěn Symfonie ozvěn Jodi Taylor

I u druhého dílu jsem se skvěle bavila. Knihu nejde odložit. Ftipná, super hlášky, skvělý překlad, jedna akce za druhou a i troška romantiky. Za mě ano, jednoznačně doporučuji a jdu sehnat další díly.

06.03.2024


Zloděj hvězdného prachu Zloděj hvězdného prachu Chelsea Abdullah

Krásná fantasy. Dobře propracované a popsané, byla jsem v poušti, byla jsem na orientálním tržišti, byla jsem v paláci, vše jsem měla živě před očima. Mělo to spád a nemohla jsem knihu odložit. Těším se na další díl.

19.02.2024 5 z 5


Hra temné čarodějky – Bitva začíná Hra temné čarodějky – Bitva začíná Natalija Matolinec

Velmi mě překvapuje špatné hodnocení knihy. Mě osobně se líbila. Přečetla jsem ji během jednoho dne, nemohla jsem se odtrhnout. Takže za mě ano,doporučuji.

19.02.2024 5 z 5


Království v kameni Království v kameni Nela Mičková

Nedočteno. Ačkoliv to nemám ve zvyku, knihu jsem nedokázala dočíst. Hrozně mi to připomínalo slohovou práci žáka základní školy. Naprosto nechápu kladná hodnocení. Nelíbil se mi styl psaní, dialogy, vlastně se mi to nelíbilo celkově. Prijde mi že komentáře jsou psané o jiné knize a nebo jde o rodinu či kamarády. Tohle bylo opravdu hodně slabé.

02.09.2023 odpad!