DoubleDad DoubleDad komentáře u knih

☰ menu

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

No... paní Folcroftová je jiná babička :D
Na rozdíl od jiných knížek této autorky jsem se během čtení ani moc nebál, ale zato finální zápletka mi přišla hodně zajímavá. Přečetl jsem od ní skoro všechno, a u ostatních knih to bylo právě naopak.
Zrovna u téhle bych uvítal možná trošku více stránek, malinko rozvést ten psychický teror, kterým si Tara s Kylem museli projít, ta rodinná tajemství byla na můj vkus odhalena trošku brzy a ledabyle, ale četlo se to pěkně. Nenáročné, jedním dechem, zajímavé. Ale na víc, než 4 hvězdičky prostě kliknout nemohu...

14.09.2021 4 z 5


Kořist Kořist Darcy Coates

(SPOILER) Já prostě nevím. Přečetl jsem tuhle knížku jako čtvrtou od D.Coates, tudíž jsem celou dobu čekal, že bude věrná žánru. Ne, že by mě to zklamalo, ale čekal jsem něco jiného. Kdybych nevěděl, že knížku psala Coates, asi bych si jí užil malinko víc.
Navíc ten konec... strašný sešup. Bez vysvětlení, bez dějového zvratu. Trošku mi to přišlo jako "Deus ex machina"

23.08.2021 3 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Jelikož moji synové chodí spát v osm a manželka z práce chodí v deset, mám nejvíce času na čtení právě v tyto hodiny. A jako velký milovník hororů a bání se jsem si k tomu blbec ještě zapálil svíčky a vypnul vše, co vydává nějaký zvuk. No, málem jsem se pos... :D
Výborný příběh, skvěle napsáno, jen hlavní postava mi přišla taková málo propracovaná. Ale na čtyři z pěti to bohatě stačí.

30.03.2021 4 z 5


Sedm hrobů a jedna zima Sedm hrobů a jedna zima Christoffer Petersen

Jedním slovem: Oddechovka. Na knížce se mi líbilo, jak málo tam je omáčky. Troufám si říct, že dostat příběh do pera jiný autor, měla by kniha 350-400 stran, ale tady se pořád něco dělo. Nic, co by mě nadchlo, ale nenudil jsem se.

29.03.2021 3 z 5


Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Trošku z jiného soudku, než jsem od Cartera zvyklí, ale nuda to rozhodně nebyla. Hvězdičku jsem ubral za konec, který mi přišel trošku ve stylu Chucka Norrise. Čekal jsem dlouho, než mého oblíbeného autora napadne do příběhu zakomponovat darknet, protože mi to přijde jako nevyčerpatelná studna žánru thrillerů.

29.03.2021 4 z 5


Nenávist Nenávist Chris Carter

Nenávist je trochu jiná, než ostatní knihy od Cartera (a přečetl jsem je všechny). Jako jediný navazující příběh ho lze těžko hodnotit v rámci autorova žánru ale pokud to beru jako druhý díl ke Zlobě, pak je to perfektní. Moc se mi to líbilo.

13.08.2020 4 z 5