Desamparada Desamparada komentáře u knih

☰ menu

Počátek Počátek Dan Brown

Docela me prekvapilo,že kniha v komentarich nema uplne pozitivni reakce. Brown me bavi a na tuhle knizku jsem cekala s nadšením a obrovskou zvedavosti a čekala co v ni bude. Musim rict,že se mi libila hodne i kdyz me kamaradka od ni zrazovala. Jsem asi uplne blba, kdyz mi vše nedoslo v pulce knizky nebo jsem nepredvidala co se stane, jak nekteri píší,ale zkratka se mi libila. A pokud bych chtela byt trochu kriticka, tak me zklamal ten velkoobjev, na který jsem porad cekala co to bude tak velkolepeho. Bylo to trosku jako kdyz dostanete super dárek k vanocum v nadherne krabici a nadšeně rozbalujete a rozbalujete a nakonec jsou to jen dobre zabalene ponozky. Ale klidne bych si ji precetla znova. Na Browna nezanevru :)

05.12.2018


Náhodný hřích Náhodný hřích Susan Johnson

Ráda čtu podobné knížky,ale tahle byla nejhorší z nich, jakou jsem kdy četla...jen samej sex...kdybych vzala kamasutru udelala bych lip

06.12.2016


Bosá nevěsta Bosá nevěsta Kat Cantrell

Větší krávovinu jsem jsem nečetla. Knížka je dost stručná a vzána dost hopem,kdy se hlavní hrdinové vrhnou do vztahu po dvou dnech a hned se i vezmou...kdy muž během těch pár dní přejde zázračnou proměnou a najednou se chce vázat. mohlo to být víc rozepsané navíc celý příběh se mi zdá příliš najivní i na tenhle druh literatury.

07.10.2016


Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč Sherry Argov

Je vážně vtipná čtivá, čte se velmi dobře. Navíc obsahuje vážně zajímavé postřehy a opravdu na tom něco bude ;)

19.09.2016


Habsburkové a nadpřirozeno Habsburkové a nadpřirozeno Gabriele Praschl-Bichler

celkem zajímavá

11.05.2016 3 z 5


Titanic Titanic Miloš Hubáček

nejprve se mi do toho vzhledem k poctu stran moc nechtelo,nemam rada obsahle knihy...dalsim povzbuzenim nebyly ani pro me nudne pasaze ohledne prvnich parniku,jejich postupne zdokonalovani az sama stavba titanicu. technicke udaje me vazne moc neberou,ale jakmile titanic vyplouval z pristavu a uz mel potize,cteni pro me nabiralo obratky a ja nechtela prestat. plavba titanicu,kolize,potapeni,zachrana prezivsich,nasledne vysetrovani a nakonec objeveni vraku,to vse bylo velmi zajimave a detailne popsane a dojemne,doporucuji tu knihu,kde muzu. pro cteni jsem se rozhodla po tom,co jsem se vratila z vystavy v praze a byla zklamana,tahle kniha mi dala mnohem vic,nez cela vystava,ale po precteni tehle knihy,jsme se rozhodla ji znovu navstivit,protoze se na exponaty clovek diva zase jinak

03.05.2016 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Podle mě jedna z nejlepších knížek. Strašně moc se mi líbila,četla jsem ji hltavě a pak si stáhla i film. Potěšilo mě,že se od sebe příliš neliší jak to bývá zvykem u zfilmované knihy. A nejlepší hodnocení pro něj je, že jsem ho pustila mamce, která se moc dívat nechtěla s tím, že ji to nebude bavit, že je to pro mladý. V půlce filmu vstala,dala si přes rameno noční košili,že jde spát. Řekla jsem ji ať chviličku počká,že zrovna tohle je zajímavý....jak na ně byl jejich oblíbený spisovatel sprostý...tak si znovu sedla na krajíček křesla a zůstala tam až do konce filmu, už nedokázala odejiít jak ji to nakonec bavilo. Ale zpět ke knize,prostě super,nemám co dodat,ať je to naivní nebo ne,jak tu někteří tvrdí...příběh je to krásnej a k zamyšlení,třeba ta Gusova metafora s cigaretou nebo jejich OK značící Navždy..moc se mi líbí to,jak Gus říká,že si nemůžeme vybrat jak nás život zraní,ale můžeme si vybrat kdo nás zraní a on je se svou volbou spokojen,pak si člověk uvědomí,že jsou důležitější věci než to,že se mi třeba zrovna v práci nedaří nebo nevypadám jako modelka nebo mám chudáček malej deprese ze svého pupínku.

02.04.2016


Putování za štěstím Putování za štěstím Christine Merrill

mně se teda líbila moc,rychle mi čtení utíkalo,ale konec mohl být více rozvedený,je příliš otevřený,ale to se snad srovná ve třetím díle,ikdyž si to moc nemyslím,ten totiž už je věnovaný dalším hrdinům.

28.03.2016


Příběhy z pekla - Čeští vězni z koncentráků Příběhy z pekla - Čeští vězni z koncentráků Václav Suchan

je to hruuuza,uz jsem cetla a tomto tema nekolikrat,ale porad se dovidam nove a nove hruzy. je strasne,co dokazal jeden zakomplexovany clovek,kteremu chybela maminka.jinak v osvetimi jsem byla uz dvakrat,to misto me fascinuje porad necim novym a myslim,ze kazdy by se tam mel zajet podivat a zadne vymluvy typu:mne to nedela dobre. At kazdy vidi,jaky ma doma luxus jen tim,ze muze jit na zachod a muze jit kdykoliv se mu zachce,ze ma perinu,ze ma spodni pradlo. Stejne tak by si mel kazdy precist tahle svedectvi.

12.06.2015