Denca423 Denca423 komentáře u knih

☰ menu

(Ne)obyčejný kluk (Ne)obyčejný kluk Raquel J. Palacio (p)

Knížka se mi líbila sice už jsem jí jednou přečetla ale i tak neztratila své kouzlo a doporučuji jí všem co je trochu baví čtení a nebo nemají co číst. Myslím si že by se mohla líbit jak mladším tak i starším čtenářům

30.03.2022


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

(SPOILER) Knížka se mi dost líbila ale byla pro mě hodně smutná a nebylo to moc to téma co mě baví a proto mě dost překvapila.
Knizka jedost poutavá a doporučuji skoro všem Myslím si že tato Knížka je dobrá pro dospělé i děti protože by je mohl zaujmout příběh.

30.04.2021 3 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

(SPOILER) knížka se mi moc nelíbila protože to bylo takové zmatená a ve chvylkach mi přišlo ze se to furt opakuje a pak se to zase vrátilo na začátek.
tento příběh se podle mě bude více libit spíše lidem co opravdu radí čtou a mají radi romantiku name knížka ale opravdu pusobyla zmatene ale nebyla nejhorší co jsem četla

28.02.2021 2 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

(SPOILER) Tato knížka se mi líbila ale v některých částech byla velmi pomatená a nesrozumitelné ale také se mi na té knížce líbilo ten romantický a hlavní postava ta mi nebyla moc sympatická jelikož to je introvertní typ

20.12.2020 3 z 5


P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Tato knížka se mi moc líbila sice první díl byl o trochu lepší ale to neznamená ze tato knížka byla špatná naopak líbila se mi.
Vím že je i filmová verze na kterou jsem se už podívala musím říct že tato knížka se filmu moc nepodobala a to se mi na ní líbilo.

18.10.2020


Já, Simon Já, Simon Becky Albertalli

Tato knížka se mi líbila, myslela jsem si že mě knížka bude nudit ale ne je velmi zajímavá a taky krasně vymyšlená. Vím že je i filmová verze na kterou se chci brzy podívat jelikož nejsem velký čtenář tak si myslím že mě bude bavit víc než knížka.

01.06.2020


Blůdička aneb Mystická detektivka z Českého lesa Blůdička aneb Mystická detektivka z Českého lesa Radek Coufal

tato knížka se mi celkem líbila ale je spíše pro dospělé. a myslím si že tato knížka je spíše fantasy.

05.04.2020


Bible - ilustrované příběhy ze Starého zákona Bible - ilustrované příběhy ze Starého zákona Manuela Adreani

Tato knížka se mi moc nelíbila protože toto není žánr pro mě, ale je tam mnoho krásných ilustrací spoustu příběhů např: stvoření světa, Adam a Eva,… Tuto knížku doporučuji spíše pro lidi co mají rádi tento žánr.

27.11.2019 1 z 5


Já, Jůtuber Já, Jůtuber Tereza Hodanová

Tato knížka se mi líbila ale je spíš pro mladší diváky, ale můžou ji číst i dospělí lidé.
V knížce je spoustu fotek a rozhovorů s youtubery. v knížce jsou informace o natáčení videí a jeden vymyšlený ale obsáhl příběh mladého chlapce jak se chce stát youtuberem.
Knížka se mi líbila ale mohla být lepší.

03.10.2019 2 z 5