Bible - ilustrované příběhy ze Starého zákona

Bible - ilustrované příběhy ze Starého zákona https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391120/bmid_bible-ilustrovane-pribehy-ze-stareh-0M1-391120.jpg 4 5 3

Na stránkách této nejčtenější knihy světa ožívají nezapomenutelné osobnosti. Přečtěte si nejznámější příběhy popsaných v Bibli, mezi kterými je příběh o Adamovi a Evě, Noemovi, Abrahámovi, Mojžíšovi, Josefovi a mnoha dalších, kteří neodmyslitelně patří k osobnostem Starého zákona. Zjistíte, že jejich příběhy jsou sice mnohdy neuvěřitelné, ale často také velice poučné. Jsou o slibech, které byly porušeny, slibech, které byly dodrženy, o omylech, pokáních, ale ve své podstatě jsou především o víře a lásce...... celý text

Náboženství Pro děti a mládež
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Holy Bible: Illustrated Stories from The Old Testament


více info...

Přidat komentář

pige
17.07.2021 5 z 5

Krásně a citlivě zpracované starozákonní příběhy pro menšího čtenáře.
Ilustrace jsou zajímavé, určitě dávají prostor pro dětskou fantazii, která podpoří vyprávěný příběh. (I když právě kvůli nim může být pro dětského čtenáře nevyhovující velký formát knihy.)

kacaabba
18.01.2020 5 z 5

Uchvátila mne velikost knihy, na které vyniknou velice pěkné obrázky. Text je celkem obyčejný. Ani nenadchne, ani neurazí. Myslím, že pro menší děti pecka.


Denca423
27.11.2019 1 z 5

Tato knížka se mi moc nelíbila protože toto není žánr pro mě, ale je tam mnoho krásných ilustrací spoustu příběhů např: stvoření světa, Adam a Eva,… Tuto knížku doporučuji spíše pro lidi co mají rádi tento žánr.

Štítky knihy

Bůh, Hospodin pro děti pověsti příběhy Bible víra Noemova archa Bible biblické postavy Starý zákon

Autorovy další knížky

2018  76%Bible - ilustrované příběhy ze Starého zákona
2016  60%Petr Pan (převyprávění)