Cybulus Cybulus komentáře u knih

☰ menu

Cujo Cujo Stephen King

Pro me, coby pejskare, velice silny zazitek. Napinave az do konce.

11.04.2013 5 z 5


Planeta mezi dvěma slunci Planeta mezi dvěma slunci Robert Fabian

Vyborne, zacatek opravdu pripominal muj oblibeny Pitch Black. Trosku me to desilo, ale pak se dej vydal jinym smerem - napinave az do poslednich radku. Opravdu jsem si to uzil.

Hannibal29: ano, myslim, ze to byl prave ten posledni svet, kde se nakonec Porter se svou bandou ocitl. Dokonce mi prijde, ze Semper Fi i Planeta mezi dvema slunci konci vicemene na stejnem miste v ten samy okamzik :) Ale mozna se mi to jen zda....

19.12.2012 5 z 5


Semper Fi Semper Fi Robert Fabian

Dle mého zatím to nejlepší, co jsem od Roberta četl. Netuším, jestli autor chystá nějaké pokračování, ale setsakramentsky by mě zajímalo, co bude dál ;)

10.12.2012 5 z 5


Zelený Mars Zelený Mars Kim Stanley Robinson

Po sedmi letech u nas konecne vysel druhy dil.
Pocet lidi, osidlujicich rudou planetu je jiz podstatne vetsi, zacina boj o moc. Myslim, ze Robinson dobre odhaduje, ze lidi budou stale stejne svine, at budou na jakekoliv planete.

Kdy se asi dockame Modreho Marsu? Ze by po dalsich sedmi letech? To vychazi na rok 2013, nechame se prekvapit ;)

30.11.2012 4 z 5


Rudý Mars Rudý Mars Kim Stanley Robinson

Nadherna, misty malinko rozvlekle vypravena, kniha o terraformaci a kolonizaci Marsu. Popisy toho, jak by terraforming na Marsu mohl probihat. Krom technickych zalezitosti se resi i socialni aspekty souziti relativne male skupiny lidi, kteri nemaji az tak moc prostoru k zivotu.

30.11.2012 5 z 5


Carpe Diem - Reedice Carpe Diem - Reedice Robert Fabian

Na Roberta Fabiana jsem narazil poprve v kniznim bazaru na Festivalu Fantazie, kde jsem si za par kacek koupil Marinaky. Musim rict, ze me opravdu zaujal.

Za sebou mam zatim prvni cast Carpe Diem. Trosku jsem se obaval, ze popis vycviku me prestane bavit, nastesti se tak nestalo a byl jsem odmenen neuveritelne napinavym zaverem prvniho dilu. Libilo se mi nenapadne propojeni s universem (nemohu napsat koho/ceho, aniz bych spoiloval ;))

30.11.2012 5 z 5