ClarrWinchester ClarrWinchester komentáře u knih

☰ menu

Lazar Lazar Lars Kepler

Na Lazara jsem se opravdu těšila a musím říct, že mě vážně nezklamal. Lars Kepler opět udělal skvělou práci a vytvořil úžasnou detektivku.

02.02.2019 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Na knížku jsem se těšila a na seriál ještě víc.
Knížka je čtivá, na začátku mě hned zatáhla do děje. Bohužel kolem sté stránky jsem nějak ztratila zájem. Naštěstí jsem se ke knize vrátila a musím uznat, že se mi i docela líbila. Vrah byl ale docela předvídavý a až moc rychle vygradovaný konec byl jeden z mála věcí, co mě na knize zklamaly.

02.02.2019 3 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Tahle kniha by v popisku vůbec neměla mít Harry Potter 8., protože tohle... To není další kniha HP. Nemá to s HP nic společného, jen propůjčené postavy, něco jako fanfikce na internetu. Pro mě, jako dlouholetého fanouška HP, to byl jen výhoz peněz, jedno velké zklamání. Tohle není další pokračovaní HP, jen ff na téma knih J.K. Rowling.

24.08.2018 1 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

No... Upřímně mám z téhle knihy hrozně smíšené pocity a stále nevím, jak ji rychle a stručně zhodnotit. Ze začátku jsem se do knihy vůbec nemohla začíst, nikdo z postav mi nebyl sympatický. Pak tak někde ve 2/3 knihy jsem začala tušit, kdo bude vrah, a mé tušení vyšlo najevo jako správné, takže rozuzlení pro mě nebyl zase takový "mindfuck". Každopádně je ale kniha čtivá, docela rychle ubíhá, ale vzhledem k té velké reklamě a očekávání, je pro mě tahle kniha zklamání a Loutkáře si asi nepřečtu.

12.08.2018 3 z 5


Girl Online Girl Online Zoe Sugg

Kniha mě naprosto zklamala, po prvních 100 stránkách jsem ji odložila.

03.06.2018 1 z 5


Spřízněné duše Spřízněné duše John Marrs

Téhle knize nemám snad co vytknout. Naprosto mě uchvátila a vtáhla do velmi napínavého děje. Nikdy jsem nemohla knihu odložit, protože mě neustále nutila si přečíst další kapitolu. Jediné, co se mi kazilo celkový dojem, byl rozvleklý začátek. Ale věřte, že se přes něj vyplatí překousat. Originální, napínavé, skvěle napsané. Milovníkům thrillerů doporučuji!

03.06.2018 5 z 5


Ledové hlubiny Ledové hlubiny Kerstin Signe Danielsson

Tohle byla moje úplně první kniha od této spisovatelské dvojice a popravdě, docela mě nadchla. Zápletka, která se na začátku zdá jako obyčejná, ale nakonec to přeroste do něčeho většího. Moc se mi líbil styl a rozdělení kapitol, je to pro mě něco nového. Je pravda, že děj byl částmi zdlouhavý, ale jinak se kniha četla skvěle.
Pokud máte rádi švédské, norské a finské detektivky, dejte Voosenovi a Danielssonové šanci!

02.04.2018 4 z 5


Korektor Korektor Jana Kilianová

Korektor byla skvělá oddechovka na prázdniny a popravdě, klidně bych si ho zase přečetla znovu. Opravdu úžasná práce, autoři. 11/10 . A pamatujte, výjimka není jímka!

11.03.2018