Caitlin Online Caitlin komentáře u knih

☰ menu

Odkaz Odkaz Elle Kennedy

Odkaz - skvělá kniha!
Je to takové uzavření, tlustá čára za příběhem a já bych klidně četla dál a dál. Ze začátku na mě příběh působil trošku smutně, přece jen se loučíme s našimi hrdiny a už je nikdy nepotkáme, ale v momentu kdy se s tím smíříte jedete jako drak až do konce.
Takže pokud se vám líbila serie Off- Campus, tahle kniha je pro vás povinnost.

15.02.2023 5 z 5


Miluju tě. Já vím Miluju tě. Já vím Nofreeusernames (p)

Skvělá odpočinková kniha s úžasnou romantickou linkou a zábavnýmy postavamy. Přečteno jedním dechem, kniha prostě nešla odložit. Po celou dobu čtení jsem měla úsměv od ucha k uchu a zamilovala si všechny postavy.
Třetí knížka by mohla být o Charlee a Travisovi. (vůbec nevím jak mě to napadlo, ale bylo by to určitě skvělé!)
Obě knihy můžu jen a jen doporučit.

26.04.2021 5 z 5


Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Tenhle díl byl oproti ostatním dílům v sérii hodně nepovedený. Dost mě zklamal. Přelouskávala jsem ho opravdu dlouho a do čtení jsem se musela nutit. Příběh hlavních hrdinů mě vůbec nezajímal. Bylo mi úplně jedno co dělají a co chtějí. Scandalous se opravdu nepovedl. Každopádně předcházející díly doporučuji k přečtení, ty byly skvělé.

15.02.2021 1 z 5


Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Musím říct, že druhý díl je o tolik lepší než první. Celkově mě bavil víc byl svižnější, vtipnější, romantičtější. Do postav jsem se zvládla mnohem více vžít a soucitit s nimi. Jediné co mě malinko zklamalo bylo hluché místo uprostřed knihy. Proto nemůžu dát 5 hvězdiček a hodnotím knihu 4,5 hvězdičky a rozhodně všem moc doporučuji.

02.04.2020 4 z 5


O čarodějnici, která se nenechala upálit O čarodějnici, která se nenechala upálit Amanda Lovelace

Musím říct, že tahle kniha mě opravdu zklamala. Řekla jsem si, že po tom fiasku, které představuje knížka O princezně, která se zachránila sama, tohle bude lepší, ale bohužel ne. Je to úplně stejný blábol. Knížku jsem si pořídila čistě ze zvědavosti. Možná proto, aby si u mě autorka vylepšila jméno, bohužel se to nepovedlo. Pro mě je tahle knížka opravdu propadák.

02.01.2020 1 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Po dočtení musím říct, že sympatizuji s pozitivními, ale i negativními názory na tuto knihu... Ze začátku jsem neměla vůbec pocit že to píše Sarah, pak se kniha rozjela a byla to pravdu báječná jízda. Ke konci mě ovšem nějak zklamala, čekala jsem originálnější vyřešení problému. (nechci spoilerovat, ti co četli ví, co myslím).
Knihu jako celek hodnotím čtyřmi hvězdami, protože i přes pár výtek, knížku od Sarah J. Maas ohodnotit špatně prostě nemůžu.. Bylo tam spoustu akce, napětí, ohromná čtivost, ovšem mi tam chyběl takový ten wow efekt, který se dostavil zatím u každé z jejích knih.

06.04.2018 4 z 5


Inferno Inferno Catherine Doyle

Tento díl se s Vendetou nedá vůbec srovnat.
Inferno bylo 100 krát lepší než první díl.
Knížka je velmi čtivá a nedá vám pokoj dokud ji nedočtete.
Příběh je nabitý akcí a plný napětí.
Moc mě to bavilo a všem vřele doporučuji.

21.01.2018 5 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Druhý díl byl stejně čtivý jako ten první. Musím říct, že tahle série se vážně povedla. A ten konec mi opravdu vyrazil dech. Nikdy jsem se tak netěšila na září jako teď :-)

05.08.2017 5 z 5