Brynn Brynn komentáře u knih

☰ menu

Posledná šanca Posledná šanca Andy Weir

Krásně napsaná kniha-chtěla jsem původně ubrat hvězdičku za přílišné množství odborných popisů, ale když si je odmyslím (nemusím je číst podrobně, že), tak je tu příběh na plný počet hvězdiček. Martan sice vede, ale jen o fous.

17.01.2024 5 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

Hodně napínavý díl, ale už mi leze na nervy Jurkova nesmrtelnost a genialita. Opravdu autoři chtějí, abychom uvěřili, že invalidní seschlý stařík ukazuje fyzickou i duševní nadřazenost supermana nad zkušenými policisty s Joonem a Ságou v čele? Dokonce se nám pokouší Keplerovci namluvit, že Joona před "nejhorším zločincem světa" zbaběle prchá, Sága se začne najednou chovat neuvěřitelně stupidně a kupí jednu osudnou chybu za druhou. Ne, jestli budou další díly v tomhle duchu pokračovat, s Keplerovými končím. Už je té brutality, krve a fantasmagorie dost. Série se klidně může jmenovat Jurek ex machina. A za mne -DOST BYLO JURKA.

12.12.2023 3 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Moje první knížka ze série detektiv Joona Linna. Musím přiznat, že přes počáteční nedůvěru v severské autory mne tento brilantně propracovaný příběh pohltil. A jako audiokniha v podání Pavla Rímského nemá chybu. Dávám plný počet hvězdiček a těším se na další díly.

13.10.2023 5 z 5


Karanténa Karanténa Peter May

Pro mne nejméně čtivá kniha tohoto autora.

01.02.2023 1 z 5


Čisté zlato Čisté zlato Lee Child

Tak to jsem si naběhla, povídka s rádoby vtipným koncem? Na mne to dělá dojem, že ji napsala Karin a Child se pod to taky podepsal,aniž by si to dílko přečetl.
Naprostá slátanina.

20.12.2022 odpad!