blacktea48 blacktea48 komentáře u knih

☰ menu

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

(SPOILER) Kniha dočtená, já jsem dotčená. Poznačená. Zničená. Dojatá. Příběh se táhl přes několik let, jejich vztah se táhl přes několik let, přesto jak je v knize zmíněno, dohromady spolu strávili opravdu hodin málo. Ale i tak se to stalo. Ta láska tam byla cítit skrze stránky tak živě.
V průběhu jsem si prošla různorodými emocemi. Byl tam jak hněv, tak plesání srdce. Musela jsem si dělat pauzy, ta přiznání a gradace příběhu byla kolikrát moc.
Dokonce tato kniha patří k málu těch, co mě kdy rozbrečely.

Nakonec přidávám svou nevyřešenou otázku na úplný závěr knihy. Prosím o vysvětlení stihnutí tolika aktivit v krátkém časovém úseku, jako je 180 sekund. Poslední kapitola mě vyloženě nechala zmateně listovat knihou a hledat vysvětlení. Zůstává však má otázka, jak?

13.10.2022 5 z 5


Šťastní a mrtví Šťastní a mrtví Mark Edwards

Za mě teda od začátku velké zklamání ze sekce thrillerů :(. Dočetla jsem jen s donucením a názor zůstal po celou dobu stejný.

08.06.2022 1 z 5


Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Rozhodně jsem od této knihy nečekala tolik, kolik jsem si odnesla. Uvědomila jsem si dost věcí a zamyslela se nad životem. Doporučuji.

06.03.2022 5 z 5


Mona Mona Dan Torsten Sehlberg

Řekla bych jediné: velice zajímavé, poutavé a obohacující čtení.

01.03.2022 5 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Za mě námět dobrý, jen se kniha zhruba od poloviny hrozně táhla a celkově to bylo už trápení číst.

19.02.2022 3 z 5


Spřízněné duše Spřízněné duše John Marrs

Už dlouho mě žádná kniha takhle nechňapla a nepohltila do sebe. Jako by z ní přímo vycházelo: „Mě se jen tak nezbavíš." ÚŽASNÁ KNIHA. Také mě ale uchvacuje skutečnost, že momentálně u mě probíhá období, kdy mám od knih pauzu a koukám na seriál. Žádná kniha mě od něj nedokázala vytáhnout, až na tuto.

19.02.2022 5 z 5


Čarodějky malostranské Čarodějky malostranské Petra Kubašková

Nečtu normálně fantasy, ale tohle byla bomba. Už sice píšu jen podle vzpomínek, ale vím, že jsem si knihu velice užívala. Dostala jsem ji do postele na uzdravení při marodění a byla skvělým společníkem :-).

07.02.2022 5 z 5