BettyN BettyN komentáře u knih

☰ menu

Máj Máj Karel Hynek Mácha

Velmi uspokojující záležitost....pokud milujete oxymoróny.

18.10.2018


Plochozemě Plochozemě Edwin A. Abbott

Jedna z nejlepších knížek, které jsem četla. Ditto ke všem ostatním pozitivním komentářům.

18.10.2018


Město hříchu Město hříchu Max Allan Collins

Na můj vkus je příliš mnoho času věnováno Brassově nadávání na vedro a na to jak moc se potí a pocení obecně. Má to navozovat atmosféru horka a pouště, namísto toho je to otravné. Příště se raději kouknu na jednu z těch dvě stě natočených epizod.

18.10.2018


Jak se nechystat k maturitě Jak se nechystat k maturitě Cameron Dokey

Nápaditý a akční dívčí román. Příliš tento žánr nevyhledávám, ale četla jsem jednu knihu od Lenky Lanczové a toto je o několik levelů výše. Rozhodně doporučuji mladým dívkám, ale myslím, že tato kniha má šanci zaujmout i ostatní čtenáře.

18.10.2018


Černý blesk Černý blesk Eduard Fiker

Tak takhle má podle mě vypadat young adult knížka. Velmi čtivé a napínavé, sympatičtí hrdinové. Kniha má také pokračování (Společnost věčné punčochy).

18.10.2018


Star Trek – Příběhy kosmické lodi Enterprise Star Trek – Příběhy kosmické lodi Enterprise James Blish

Skvělá volba nejen pro ty, kteří nezkousnou papundeklový vzhled původní série, ale i pro každého fanouška sci-fi. Blishovky jsou naprostá klasika, ke které se ráda vracím i přestože jsem seriál viděla.

18.10.2018


Orbitální šerloci Orbitální šerloci Tomáš Němec

Nápad dobrý, provedení nikoli. Přestože myšlenka spojení žánrů sci-fi, fantasy a detektivky (vždy dva z těchto tří v různých kombinacích) v jednu antalogii je skvělá, většina povídek se mi bohužel nelíbila.

18.10.2018