Belleatrice Belleatrice komentáře u knih

☰ menu

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Naprosto neuvěřitelný skok oproti prvnímu dílu. V téhle knize byla jedna akce za druhou, tudíž žádná nuda. Docela dost překvapivých zvratů, ale stále mám pocit, že autorka nemá svůj vlastní styl psaní...

30.10.2016 4 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Tahle kniha je pro mě dokonalá. Pár chyb se všude najde, ale to, jak se celá kniha vyvíjí mě naprosto dostalo. Autorka bezvadná a hlavní hrdinka je mi neskutečně sympatická. Dokonce ani nevim, jestli je lepší Dorian nebo Chaol. Pro jistotu fandím oběma pánům ;)

20.08.2016


Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Tato kniha mě vtáhla do děje hned na první stránce a na poslední mě vykopla ven jako dítě, co právě přišlo na svět. Sice se zdá, že příběh není tak originální, ale hlavní postavy jsou nevypočitatelné, a tak se člověk nenudil. Jedno však autorka nezvládla a to popis okolí. Kdyby nebylo mapy v knize, vůbec bych si Šerosráz nedokázala představit. Nicméně, potřebuji druhý díl. Okamžitě.

20.08.2016


Vraždy podle Grimmů Vraždy podle Grimmů Craig Russell

Knihu člověk přečte jedním dechem. Velice se mi líbily vraždy a vrahův pohled, ale nesympatická hlavní postava vyšetřovatele, který je na můj vkus až moc velká citlivka. Konec mohl být trochu delší a autor naštěstí nedal do poslední chvíle vědět, kdo je vrahem, jinak bych to asi jen tak nedočetla.

30.07.2016


Eragon Eragon Christopher Paolini

Tahle kniha byla opravdu neoriginální. Miluji fantasy, obzvlášť ve které jsou elfové, ale tak nesympatické elfy jsem ještě nezažila. :D Konec okopírovaný z LOTRa a u některých jmen jsem měla pocit, že autor flákl hlavou o klávesnici, hlavně co se týkalo jazyka a tak. Jediné co oceňuji je věk autora a jeho fantazie, avšak na mě málo vypracovaná kniha. :)

15.07.2016 2 z 5