BaruuH BaruuH komentáře u knih

☰ menu

Křišťálový meč Křišťálový meč Victoria Aveyard

Na tento díl jsem se hodně těšila. Jenže už od začátku jsem se celým dějem nějak táhla. Postavy byly pro mě jako úplně jiní lidé oproti prvnímu dílu. Moc mě to nebavilo a ten konec byl na mě nějaký zmatený a rychlý. Třetí díl si, ale přečtu.

18.08.2018 3 z 5


Osm Osm Radka Třeštíková

Docela mi trvalo knížku přečíst. Chvílemi byl děj velmi zdlouhavý, ale zároveň opravdu záživný a pro mě zajímavý. Detektivky zase tak často nečtu, ale tahle byla dobrá, i když z toho konce jsem byla trochu překvapená.

23.06.2018 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Tuhle knihu jsem dostala jako dárek a už jen kvůli tomu, že v popisu byly šaty, šperky a princ, tak jsem ji číst nechtěla. Nakonec jsem ji během jednoho dne přečetla, opravdu nadšená. Navíc jsem si hned musela koupit pokračování. Knížka je velmi pěkná a až se budu někdy nudit, přečtu si ji zas.

19.12.2017 5 z 5


Hra o trůny ve světě podnikání Hra o trůny ve světě podnikání Tim Phillips

Knížku jsem si vybrala jako zdroj k seminární práci a musím říct, že jsem si vybrala dobře. Seriál Hru o trůny mám opravdu ráda a knížka pro mě byla velmi užitečná. Podle mého názoru se kniha také hodí pro pochopení jak takové věci fungují v praxi a byla by určitě užitečná i pro ty, kteří seriál zcela neznají.

19.12.2017 4 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se mi chvíli četla dobře, protože mě zajímalo jak to bude pokračovat. Pak tu byly postavy, které mě tolik nenadchly a byla jsem ráda, že už je mám za sebou. Navíc jsem se mezi tolika postavami ztrácela, ale nutilo mě to vrátit se zpátky a dohledat návaznosti. Nakonec jsem byla překvapená jak to dopadlo.

19.12.2017 3 z 5


Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Kniha je velice dobrá, sice mi přišel začátek trochu zdlouhavý, ale pak to začalo být velice zajímavé a vyvolávalo to ve mě v průběhu čtení smíšené pocity. Potěšilo mě, že to nedopadlo tak jak jsem očekávala. Mám v plánu si přečíst pokračování.

02.07.2017 4 z 5