Arvis Arvis komentáře u knih

☰ menu

Místa, kam se nechodí Místa, kam se nechodí Jakub Venglář

Bezva cestopis napsaný zábavnou a čtivou formou, něco se dozvíme a ještě se i pobavíme. Super historky z míst, kam se ne každý dostane. Fotky nádherné. Doporučuji :)

24.10.2020 5 z 5


Vyvolená Vyvolená Kristin Cast

Děj celkem dobrý, pořád se něco děje, ale místy už mi to přijde strašně překombinované. V tomto díle mi hlavní hrdinka přišla jako pitomá, blbá, naivní kráva a coura až jsem měla chut přestat číst. Navíc jsem x stránek dopředu tušila, co se bude dít dál. Doufám, že další díl bude lepší a že se hrdinka vzpamatuje.

12.05.2016 3 z 5


Červenec Červenec Gabrielle Lord

Cal si čte seznam pohřbů a nedokáže si zařadit svoje jmeno? Kristepane....

10.03.2015 2 z 5


Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč Sherry Argov

Pro ty co mají rádi tyhle druhy knih o radách do života doporučuji, je to vtipné a řekla bych i čtivé, já se sice někdy krapet nudila, ale to spíš proto, že tyhle typy knížek nečtu, ale pro ty co ano doporučuju :)

04.03.2013 3 z 5


Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

Už mám celkem dost načteno, takže jsem hned tušila, že tato kniha, s takovým tématem, se mi rozhodně bude zamlouvat, a že se bude dobře číst, že se nebudu nudit, ale skutečnost opravdu předčila všechna má očekávání. Začátek je takový pomalejší, zato na konci jsem si dokonce upírala spánek, jen abych mohla číst. Je opravdu pozoruhodné, jakým stylem Merle napsal tuhle knihu-chladokrevně, bez emocí, bez jakýchkoliv zásahů vypravěče a přesto si dokáže čtenář hned vše v jasných barvách představit, jak vše vypadá a probíhá. Stejně jako jeho kniha Malevil na mě tento román neuvěřitelně zapůsobil a rozhodně doporučuju přečíst každému.

11.02.2012 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

určitě to není nejoriginílnější knížka všech dob a ani nejlepší, ale mě se líbila, a to už sem toho přečetla celkem dost, knize palec nahoru, ale film? hrozně odfláklý, nepřesný, prostě hrůza, i když postava Broma se nějak sedla :)

28.01.2012 5 z 5


Pan Tau a tisíc zázraků Pan Tau a tisíc zázraků Ota Hofman

kdo by neznal pana Tau z televize? děti si někdy rády i počtou, proto přichází i tato knížka s fotkama ze seriálu :)

28.01.2012 5 z 5


Noční letci Noční letci Vladimir Beekman

dobrá, celkem napínavá kniha z poválečného období :)

28.01.2012