andrejqa andrejqa komentáře u knih

☰ menu

Polibek Polibek Anna Todd

Za mě je to ta nejlepší kniha co sem doposud četla :) Dostala se mi pod kůži už od první stránky. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych milovala a zároveň nenáviděla hlavního hrdinu, no Hardinovi se to povedlo :D Nemůžu se dočkat, až si přečtu další díl. Prostě musím vědět, jak to vlastně celé dopadne :) Bez rozmýšlení si u mě tato kniha zaslouží 5 hvězdiček :)

24.04.2019 5 z 5


Láska pod parou Láska pod parou J. Lynn (p)

Pro mě nejlepší kniha co jsem zatím četla :) U této knihy jsem se pobavila, ale i rozzlobila kvůli tomu jak se Andrea nebo Tanner zachovali :D Určitě se k této knize zase vrátím :) Těším se až si od této spisovatelky přečtu další knihu :)

29.07.2017 5 z 5


Lásko, kde jsi? Lásko, kde jsi? Nick Spalding

Kniha se mi velice líbila. Byl to zajímavý děj, u kterého jsem se hodně nasmála :-D Určitě doporučuji, pokud chcete relaxovat a zároveň se trochu pobavit sáhněte po této knize :-)

20.05.2017 5 z 5


Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Tato kniha mě velmi příjemně překvapila. Kniha mě vtáhla do děje, přečetla jsem to jedním dechem. Vážně skvělé, určitě doporučuji :-)

23.08.2016 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Po přečtení knihy Hvězdy nám nepřály, jsem si autora ihned oblíbila. Neváhala jsem a přečetla si tuhle knížku. Musím říct, že mě příběh přestal bavit asi v půlce a nemohla jsem se dokopat k tomu abych ji dočetla. Příběh mě moc nezaujal. Kniha mě docela zklamala. Za mě určitě slabší.

17.03.2016 3 z 5


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Skvělá kniha, úplně mě to vtáhlo do děje, přečetla jsem to jedním dechem. Velmi dobře napsané a zajímavé. Pobavila jsem se u toho, ale i rozzlobila na Étienna za to jak se choval :D Kniha se mi opravdu moc líbíla. Byla to první, ale určitě ne poslední kniha co jsem od této spisovatelky četla. Doporučuji :-)

17.03.2016 5 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Úžasná kniha, opravdu všem doporučuji. Ze začátku jsem myslela, že knihu Jako led nemůže nic překonat, ale tato kniha mě přesvědčila, že může. Je to opravdu skvělá kniha a určitě si od této spisovatelky přečtu další knihy :-)

17.03.2016 5 z 5


Jako led Jako led J. Lynn (p)

První kniha co jsem od této autorky četla a musím říct, že jsem byla velmi spokojená. Kniha se mi moc líbila. Bylo to příjemné rozptýlení. Určitě doporučuji :-)

17.03.2016 5 z 5