8v8 8v8 komentáře u knih

☰ menu

Lovec mafiánů - Příběh jednoho policajta Lovec mafiánů - Příběh jednoho policajta Karel Tichý

Smekám před Karlem Tichým. Pan podplukovník je u mě hrdina. Pokud se mi podaří se s ním někde osobně setkat, tak se mu hluboce pokloním a řeknu mu jak moc si ho vážím! Z knihy je cítit, že je napsaná pravdivě jak jen to šlo. Obsahuje informace, které mi rozšířili mé obzory. Všem doporučuji a doufám, že pan Tichý časem přidá nějaké knižní pokračování.

08.02.2022 5 z 5


Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla Marta Fenclová

Kniha si mě zvláštním způsobem přitáhla... Poté co jsem se zajímal o knihy Břetislava Kafky a našel web shodný s jeho jménem, poprvé jsem se dozvěděl o panu Kroulíkovi. Pak jsem "náhodou" narazil na tuto knihu. Knihu hodnotím celkově kladně, stojí za to si ji přečíst. To čeho dosáhl pan Kroulík je ocenění hodné a držím autorovi palce, aby se stále posunoval dále... Narovinu, to co mě nesedělo, bylo autorovo spojení se spolkem Sisyfos. Jasně je fajn nevěřit nesmyslům, podvodníkům atd. Chci tím říct, že v panu Kroulíkovi cítím velký potenciál, ale pokud alespoň částečně neopustí své striktní vidění světa pouze na skepticky hmatatelné a vědecky dokazatelné zůstane stát na místě - omlouvám se za upřímnost, ale myslím to dobře a držím palce. Ještě podotýkám, že se rád účastním nějaké přednášky :-)

06.01.2021 4 z 5


Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku Jaroslav Svoboda

Mě se tahle cesta vyšlapaná panem Svobodou líbí a dává mi to smysl. Mám v plánu ekozahradu vybudovat na samostatném pozemku (protože na pozemku u rodinného domu mě to úplně nepasuje). Díky za vědění v této knize předávané :-)

22.12.2020 5 z 5


Velký král Přemysl I. Otakar Velký král Přemysl I. Otakar Vlastimil Vondruška

Kniha se mi moc líbila, uvědomění si tehdejších poměrů bylo poučné. Přečetl jsem i druhý a třetí díl Přemyslovské epopeje. Čtvrtý díl už jsem nedočetl, protože mě děj přišel pořád stejný.

22.12.2020 5 z 5


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Skvělá kniha, úplně mě vtáhla do děje. Tohle dílo se Kateřině Tučkové povedlo na výbornou. Pokud má někdo problém s tím, že děj není kompletně podle pravdy je to jeho problém, protože tohle je román.

22.12.2020 5 z 5


Červená kniha Červená kniha Carl Gustav Jung

S nadšením jsem knihu pořídil. Ale po přečtení jsem zjistil, že tahle kniha není šálkem mé kávy. Na rovinu říkám, že mě kniha nedala vůbec nic. Tím neříkám, že je kniha špatná. Jen říkám, že není pro každého. Já jsem jí vůbec nepochopil.

22.12.2020 1 z 5


Nikola Tesla Nikola Tesla Marc J. Seifer

Pro rozšíření obzorů dobrá kniha. Přesto jsem názoru, že některé popisované události se staly jinak než je popisováno.

22.12.2020 3 z 5


Rudý Zeman Rudý Zeman Jaroslav Kmenta

Doporučuji knihu. Práce pana Kmenty si vážím, díky.

22.12.2020 4 z 5


... viděl jsem tě růst ... viděl jsem tě růst Erwin Thoma

Výborná kniha. Všem doporučuji, knihou jsem byl více než nadšený :-) Uvědomil jsem si důležitost materiálů, kterými jsme doma obklopeni a jaký mají vliv na naše zdraví. Dům z měsíčního dřeva od pana Thomy mám v plánu si v budoucnu postavit :-)

22.12.2020 5 z 5