Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla

Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451787/bmid_hypnotizer-hypnoza-jeji-moc-a-sila-mUP-451787.jpg 5 20 12

Rozhovor Marty Fenclové s Jakubem Kroulíkem HYPNÓZA Všichni jsme o ní slyšeli, ale kdo z nás ji zažil na vlastní kůži? Jakub Kroulík vám poodhalí její tajemství. K čemu může sloužit? Může být nebezpečná? Dá se zneužít? Má něco společného s magií? Umí nás zbavit fobií? Pomůže nám zhubnout a přestat kouřit? Jakou má historii? Kdo se může stát hypnotizérem? Otevřete tuto knihu a zažijte moc a sílu hypnózy!... celý text

Přidat komentář

jes09
13.10.2023 5 z 5

Lituji jen toho, že kniha není delší!

Katulinka69
14.09.2022 5 z 5

Chystám se na přednášku,po poslechu knihy se neskutečně těším


annastasia.j
10.01.2022 5 z 5

Knihu jsem koupila kvůli mému zájmu o věci počínaje psychologického rázu konče nějakou magií a kartářstvím. Knihu jsem koupila stylem, že jsem ji viděla v knihkupectví, věděla jsem, kdo Jakub Kroulík je, poslechla si kousek rozhovorů s ním, ve kterých jsem se dozvěděla právě o této knize, a tak jsem ji rovnou koupila, ani jsem ji neprolistovala, ani o ní nic dalšího nezjišťovala. Měla jsem trochu strach z toho, že to bude další rádoby odborná literatura, ve které budou prakticky jenom fakta a spousta spousta slov okolo nich. Naštěstí je kniha psaná formou rozhovoru, pan Kroulík umí skvěle mluvit, takže se kniha výborně čte, máte ji přečtenou prakticky za večer. Byla zajímavá, tak akorát dlouhá, nese v sobě i prvky historie. Rozhodně doporučuju přečíst, ať už vás hypnóza láká nebo jste klasický člověk - "mě by nikdo nikdy nezhypnotizoval". Rozhodně stojí za to.

kirkpatrick
29.12.2021

Myslel jsem, že tato kniha bude jen o hypnóze jako takové a překvapilo mě, že jsou zde i historické poznatky o hypnóze a lidé kteří se tímto fenoménem zabývali. Je vidět, že pan Kroulík má nastudovanou i teorii a nejen praxi. Dále i jeho cesta jak ho formovala magie a kouzelnictví, velmi zajímavé čtení.

GYROTOURBILLON
10.09.2021 5 z 5

Super kniha o hypnóze a tím vším spojené. Určitě bych zavítal na jeho show. Kniha je čtivá , a má pořád nádech tajemna.
Autor pochází z kraje mne blízkého. Rtyně v Podkrkonoší, Náchod , Starkoč, Jaroměř...to jsou oblasti , které mně formovaly stejně jako JK. Po letech strávených ve Středočeském kraji pociťuji úctu, ke kraji mého mládí.
Knihu doporučuji

Jordanka9
22.07.2021 4 z 5

Abych se přiznala, téma hypnózy mě nikdy nezajímalo natolik, abych vyhledávala záměrně publikace s tímto zaměřením. Ale stalo se: můj známý mistr republiky v magii mi tuto knihu půjčil hlavně proto, že mu jí osobně věnoval sám mistr hypnotizér Jakub Kroulík. Mistr mistrovi- chtěl se pochlubit. Původně jsem vůbec neměla v úmyslu knihu číst, vždyť v pořadí čeká několik desítek jiných na přečtení ! Ale charismatický mentalista, který z obálky knihy na mne hleděl svým pronikavým a všeznalým pohledem svých ocelových očí mě nabádal- jen to otevři a koukej si alespoň něco přečíst. Tak jsem si našla kapitolu o prvních hypnotizérech, tedy dějinách hypnózy a ta mě zaujala.
Takže slušnosti učiněno zadost a knihu mohu s čistým svědomím vrátit. Doufám, že jsem nikoho neodradila, publikace si určitě našla i najde svůj okruh fanoušků.

8v8
06.01.2021 4 z 5

Kniha si mě zvláštním způsobem přitáhla... Poté co jsem se zajímal o knihy Břetislava Kafky a našel web shodný s jeho jménem, poprvé jsem se dozvěděl o panu Kroulíkovi. Pak jsem "náhodou" narazil na tuto knihu. Knihu hodnotím celkově kladně, stojí za to si ji přečíst. To čeho dosáhl pan Kroulík je ocenění hodné a držím autorovi palce, aby se stále posunoval dále... Narovinu, to co mě nesedělo, bylo autorovo spojení se spolkem Sisyfos. Jasně je fajn nevěřit nesmyslům, podvodníkům atd. Chci tím říct, že v panu Kroulíkovi cítím velký potenciál, ale pokud alespoň částečně neopustí své striktní vidění světa pouze na skepticky hmatatelné a vědecky dokazatelné zůstane stát na místě - omlouvám se za upřímnost, ale myslím to dobře a držím palce. Ještě podotýkám, že se rád účastním nějaké přednášky :-)

corben
06.01.2021 5 z 5

Kniha je pohodovým a příjemným čtením, ve kterém se dozvíte něco málo z pod pokličky hypnózy, mentalismu a kouzelnictví. Se zájmem se dozvíte, kdo je to vlastně Jakub Kroulík, čím je výjímečný a co doopravdy umí! A že toho umí hodně! Chvíli by si člověk myslel, že může být opravdový čaroděj.
Když jsem knihu dočetl, tak jsem se dost zarazil s myšlenkou, která mi teď nedá moc spát. Kolik lidí tu pobíhá s podobnými vlastnostmi jaké má Jakub a jak moc mají silnou vůli nedat se na "temnou stranu" těchto vlastností ?
Kniha mě zaujala natolik, že si o tomto tématu chci přečíst víc.

Kateřina884
02.01.2021

Kniha, která vážně "voní".
Nelze přestat číst a nedokážu pořádně říct proč.
Je tajemná jako je autor sám.
Je dechberoucí.
Byla by velká škoda, kdyby mě minula.

Rebarbora145
06.12.2020 5 z 5

Barbora H.
Hypnotizér dokonalá kniha, krásné zpracování a pohltí na tolik, že člověk nevnímá vůbec nic. Dlouho jsem podobný pocit nezažila, geniální po všech stránkách.

Kristyna.bayer
03.12.2020 5 z 5

Velmi čtivou formou napsaná kniha o nesmírně zajímavém fenoménu. Jakub poodhalí roušku tajemna, ale jen natolik, že chcete číst stále dál a dál, dokud kniha neskončí. O tajemnu, mystice, a výletech do zákoutí lidské mysli vypráví tak neskutečně poutavě, že vám nedovolí knihu odložit předčasně. Já ji přečetla na jeden zátah a bylo mi líto, že byla tak “krátká”.

iceVS
13.11.2020 5 z 5

O Jakubu Kroulíkovi mám povědomost asi tři roky, od doby, kdy do knihovny prvně přišla nabídka na jeho přednášku. Tu jsem sice nikdy neměla možnost navštívit (a ani mít nebudu), ale, tak jako každého, i mě zaujalo téma. Alespoň jsem se seznámila s Jakubovým webem a hltala každý dostupný rozhovor  v periodikách. Kniha je plná zajímavých informací, příběhu, reálií... Bavila mě moc.

Štítky knihy

rozhovory hypnóza

Autoři knihy

Marta Fenclová
česká, 1977

Kniha Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla je v

Právě čtených1x
Přečtených27x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce6x
Chystám se číst17x
Chci si koupit6x