Zvedený záletník

Zvedený záletník https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375438/bmid_zvedeny-zaletnik-Mkw-375438.jpg 4 113 12

Vévodovi muži série

< 3. díl >

Po románoch Vojvodova túžba a Stratená nevesta je tu ďalší diel najnovšej série Sabriny Jeffriesovej – podmanivý romantický príbeh o zvádzaní a nájdení pravej lásky. Vojvodovi muži, ako nazývajú vyšetrovateľov Mantonovej detektívnej kancelárie, riskujú vlastné životy – a niekedy aj srdcia -, aby odhalili šokujúce podvody a škandalózne prečiny. Toto je príbeh tretieho z nich – Tristana Bonnauda. Tristan má jediný cieľ: zabrániť nevlastnému bratovi Georgeovi, aby znovu zničil život jemu i jeho sestre Lisette. A tak keď sa v detektívnej kancelárii objaví exoticky krásna, no trochu výstredná lady Zoe Keanová a žiada, aby Vojvodovi muži našli tajomnú Cigánku, Tristan využije túto príležitosť na pátranie po svojom cigánskom priateľovi, ktorý pozná Georgeove tajomstvá. Neráta s tým, že sa mu pritom podarí odhaliť aj rodinné tajomstvá lady Zoe, ktorá riskuje všetko, len aby sa dozvedela pravdu o svojom pôvode, a už vôbec nečaká, že sa do nej napokon bezhlavo zaľúbi...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

How the Scoundrel Seduces , 2014


více info...

Přidat komentář

Marci_Vaj
23.05.2022 5 z 5

Ani třetí díl nezklamal...Tristan i Zoe byli fajn :) Příjemná série, odpočinková z trochou napětí. Už se těším na Dominicka, něco mi říká, že to bude taky stát za to ;-)

katkaq
16.11.2021 4 z 5

Četla jsem od autorky už několik knih a musím říct, že tento pár mi přirostl k srdci. Tristan, který si na nic nehrál a opravdu se snažil, aby si Zoe zasloužil, když už si ho vybrala, byl opravdu sympatický. Líbila se mi upřímnost s jakou proběhla konfrontace s otcem Zoe. Čtivě napsaná romantická kniha.


jinbr
22.03.2021 5 z 5

Téma neplodnosti je stále živé. Pohnutky naprosto chápu, i zde jsem naprosto souhlasila s řešením, pro které se aktéři rozhodli. Příběhy, které moc ráda čtu.

Maruš.D
03.06.2020 5 z 5

Tento díl mne bavil moc. Naprosto jsem si zamilovala jak Tristana, který je podle mě bojovník, tak i Zoe, která si tady musela projít svým. Vzájemně se krásně doplňují a tvoří super pár. U příběhu jsem se nenudila, ba naopak jsem byla velmi zvědavá, jak vše dopadne. Konec za mě úplně super. Skončilo to velmi nadějně.

cukrovka
01.06.2019 4 z 5

Opět příjemná romantika která se dobře čte.

karamelka57
27.01.2019 5 z 5

Veľmi pekné. Opradené dávnymi tajomstvami... Čítala som českú verziu, trocha by som tej nádhernej obálke vytkla, že vôbec nekorešponduje s popisom Zoe, ale nevadí. Príbeh pekný, na konci s dávkou napätia... Idem čítať Dominickovu lovestory, podľa anotácie to vyzerá byť veľmi zaujímavé. Zatiaľ najlepšia časť o Victorovi.

rampapa
30.12.2018 5 z 5

Velmi jsem si Zamilovala tento příběh. Knížka se mi četla jedna báseň. Vřele doporučuji. ❤❤

moudivlacek
03.07.2018 5 z 5

Na příběh s Tristanem jsem se moc těšila, a rozhodně mě nezklamal. Je to krásný romantický příběh s prvky detektivky. Miluji všechny lidičky kolem Tristana, kromě Georga - samozřejmě.
Nejsou tu nudná místa, velice vtipné dialogy a situace umíněné Zoe je krásným osvěžením celého děje.
Ještě mi zbývá příběh Dominicka, už teď se na něj moc těším.

ariel platto
26.12.2017 5 z 5

Tento třetí díl je z celé série nejlepší a jako jedinému dávám plný počet hvězd.

munka
02.02.2017 5 z 5

Zatiaľ sa mi tento diel páčil najviac. Niektoré tajomstvá z minulosti sa objasnili, nové však pribudli. Teším sa na Dominika.

moonula
19.10.2016 5 z 5

Tristan...
Ten byl opravdu zajímavý..Měl pohnutou minulost a byla jsem zvědavá jakou mu autorka připsala nevěstu a budoucnost...
Nebyla jsem zklamaná.Takto podobně jsem si přála aby to dopadlo..
Aby našel své místo v životě a očistil své jméno..

havrmoni
20.12.2015 4 z 5

Moc jsem se těšila na Tristana,ale nějak jsem se nemohla začíst. Příběh byl hezký a spoustu věcí se vysvětlilo. Uvidím jaký bude ten poslední,protože i Doma jsem si oblíbila od prvního dílu. Zatím je pro mě nejhezčí druhý díl.

Štítky knihy

romance

Kniha Zvedený záletník je v

Přečtených163x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce144x
Chystám se číst23x
Chci si koupit11x
dalších seznamech2x