Tajemství dračích mečů

Tajemství dračích mečů https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519362/bmid_tajemstvi-dracich-mecu-BSK-519362.jpg 4 13 3

Zloději stínu série

< 2. díl

Snaha zachránit kamaráda je zavede až pod mořskou hladinu. Druhý díl akční série od autora Alchymistovy šifry. I přes varování, že magii je radno se vyhnout, uzavřeli Callan a jeho parťáci dohodu s Okem – zlověstným myslícím předmětem, který ukradli mocnému kouzelníkovi. Byla to jediná možnost, jak pomoci umírajícímu kamarádovi. Domluva zněla jasně – Lachlanův život výměnou za splnění jistého úkolu. Chlapce se podaří vzkřísit, jeho duše však není stejná jako dřív. Něco se s ním děje. Pokud mu chtějí pomoci a zároveň splnit svůj závazek, musí získat dvojici zázračných mečů zvaných Dračí zuby. Dokážou obstát v nebezpečném dobrodružství, které je zavede až pod hladinu moře?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Dragon´s Eye , 2022


více info...

Přidat komentář

DK197
19.03.2024 4 z 5

E-KNIHA: Moc dobré pokračování. Originální dětská fantasy. Je to plné zajímavých momentů. A hrdinové vám prostě přirostou k srdci. Doufám, že u nás vyjde závěrečný díl.

david9690
10.01.2024 5 z 5

Výborné pokračování série, ještě mnohem více magie, nečekaných dobrodružství a taky krásný vývoj vztahu mezi Callovou partou - jejich spolupráce a vzájemně doplňování se mi bylo nesmírně sympatické. Krásně se to četlo, mělo to spousty skvělých nápadů a nečekaných zápletek. Za mě výborně napsané a báječný zážitek s knihou. Jen je škoda že na další díl budeme muset počkat. Chtěl bych pokračovat ve čtení ale ještě to není vydané/přeložené. Navíc to ještě můžu zařadit do výzvy pro 2024 -11 Kniha, která naráz splňuje dvě témata loňské výzvy - konkrétně 14 Kniha, která je součástí série a 20 Kniha poprvé vydaná v roce 2023 (nová kniha)


Laerry
12.09.2023 5 z 5

I když knížka je určena pro mladší čtenáře, tak u téhle série platí, že věk nehraje roli a jestliže jste si užili Harryho Pottera i jako dospělí, tak ani v tomhle případě není co řešit. Postavám by sice slušelo, kdyby byly aspoň cca o dva roky starší, aby některé pasáže byly uvěřitelnější, ale to je jen takový menší zádrhel při čtení, který jsem pociťovala. České obálky jsou nádherné a jsem tedy výjimečně ráda, že Fragment nepoužil ty původní.

Kniha Tajemství dračích mečů je v

Právě čtených2x
Přečtených19x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce41x
Chystám se číst18x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x