Zápisky a postřehy z cest

Zápisky a postřehy z cest https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269918/bmid_zapisky-a-postrehy-z-cest-n5H-269918.jpg 3 3 1

Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“. Václav Klaus na svých cestách zaznamenával zajímavosti, zvyklosti, obyčeje, zajímavé detaily z procestovaných oblastí. Kniha je doplněna řadou barevných fotografií, které dokreslují navštívená místa.... celý text

Přidat komentář

burbot
26.01.2016 3 z 5

Kniha byla velkým zklamáním. Za skoro 300,- Kč obsahuje kniha zajímavého na stěží dva listy A4, cenu tvoří především tvrdé desky a silný, lesklý papír.
Prvních padesát stran mi vadil nabubřelý obal každého z postřehů a zvláštní vyjadřování, kdy jsem měla chvíli pocit, že pan prezident píše pro děti nebo "blbečky" a pro dospělé inteligentní čtenáře jen text prokládá odbornými výrazy. Ze zbytku knihy mi přišlo naprosto absurdní, aby na celkových 150 stranách byla s rozdílem 40 stran identická informace, dokonce identický odstaveček!!!
Za nejhorší na knize pak považuji uvedení autora a názvu knihy na KAŽDÉ straně, jakoby čtenář během knihy na jeden večer neudržel informaci, co čte.