Tenkrát v noci

Tenkrát v noci https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525117/bmid_tenkrat-v-noci-6538fcf16c8f4.jpg 5 40 6

Will Trent série

< 11. díl

WILL TRENT A SARA LINTONOVÁ JSOU ZPĚT V ELEKTRIZUJÍCÍM THRILLERU BESTSELLEROVÉ AUTORKY NEW YORK TIMES KARIN SLAUGHTER Tenkrát v noci se všechno změnilo jenže minulost nezůstane pohřbená navždy! Doktorka Sara Lintonová užuž začínala věřit tomu, že i jí je souzen klid v životě a v rámci možností i šťastná budoucnost. Ale naši budoucnost vždy ovlivňuje minulost – to, co jsme prožili, to, co se stalo, a nedá se odestát –, takže i Sara se musí vyrovnat s přízraky, které ji pronásledují už doslova desítky let a které ji hrozily úplně zničit. Znovu je nucena se setkávat s lidmi, jež už nikdy nechtěla vidět, a zjišťuje přitom, že pokud se v nich snad mýlila, pak jenom v tom, že ve skutečnosti jsou ještě mnohem horší, než se domnívala. Naštěstí se ve svém boji s nimi nemusí spoléhat jenom na vlastní síly, po boku má milujícího muže a několik přátel, na něž se může spolehnout... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , HarperCollins Polska
Originální název:

After That Night , 2023


více info...

Přidat komentář

Acquenta
09.04.2024 3 z 5

Tohle nebyl úplně můj žánr. Knihy od Karin miluji, ale tohle bylo těžce přetažené , příběh mě nebavil a připadal mi jako science fiction :-D

Shanib
21.03.2024 5 z 5

Uff, hodně emocionální kniha s dobrým spádem a mými oblíbenými postavami. Ačkoliv bych už brala nějaký díl, ve kterém není nikdo z hrdinů osobně angažovaný, tak musím říct, že takový vztek jsem při čtení dlouho neměla. Vztek za Sáru a za ostatní ženy a zároveň obdiv, jak moc se v některých situacích držela. Za mě jedna z nelepších knih této série, protože to šlapalo hned od začátku a žádná z hlavních postav nebyla upozaděna. Zároveň mě bavila Amanda a její neobratné oťukávání svatby. A je to jen můj pocit nebo by se opravdu mohla do budoucna rýsovat nová série s Jeremym?


WaN635
08.03.2024 5 z 5

Dnešním dnem končím sérii s Willem Trentem (12.1 jsem začala sérii se Sarou a Jefreeym a pokračovala Willem) a končíme ve velkém stylu.
Ty dva měsíce, které jsem strávila s hrdiny těchto dvou sérii mě velmi bavily, knihy měly spád, byly opravdu čtivé. Příběhy, které jsem četla byly mrazivé a děsivé. Tento díl rozhodně nebyl výjimkou, Sara se dozvěděla, jak to bylo Tenkrát v noci a lehké čtení to nebylo.

Konverzace S*** a S**** v hotelu, jakožto dvou obětí trestných činů, byla neskutečně silná, opravdu mě zasáhla.

Jediné mínus této série vidím v tom, že kapitoly jsou opravdu dlouhé.
Autorka tyto dvě série psala přes 20 let a je opravdu zajímavé, jak se svět, za tu dobu změnil.
Doufám, že tato série bude pokračovat a budu se těšit na nové setkání s hlavními hrdiny.

BlaV.
03.03.2024 5 z 5

Právě čtu, zbývá mi ještě asi 50 stran, už teď dávám maximální počet hvězdiček.
Loni se mi podařilo dokompletovat knihy Karin Slaugther, takže na mne čeká ještě spousta skvělého čtení (možná si přečtu znovu již přečtené - abych četla série, tak jak jsou za sebou. prostě skvělé čtení, pro mne není zdlouhavé, nejsou a ani nemají být povídky. Vše na sebe skvěle navazuje a zkrácené by o nebylo úplně ono.
5.3. - dočteno a mohu se

anovy64
27.02.2024 4 z 5

Zpočátku dost zdlouhavé, ale ke konci byla kniha čtivá a měla spád. Už jsem ale četla lepší knihy. V tomto díle se dozvíme hodně nepříjemné věci ze Sařiného soukromí, s kterými musí po letech opět bojovat.

MarKy95
04.01.2024 5 z 5

Skvělá kniha od Karin jako vždy.

Autorovy další knížky

Karin Slaughter
americká, 1971
2007  91%Triptych
2009  90%Genesis
2019  61%Čisté zlato
2003  89%Smrtící polibek
2003  88%Mrazivý strach

Kniha Tenkrát v noci je v

Právě čtených4x
Přečtených51x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených3x
Knihotéce81x
Chystám se číst40x
Chci si koupit22x
dalších seznamech3x