Volba

Volba https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526987/bmid_volba-655e2246be10c.jpg 4 20 6

Dědictví dračího srdce série

< 3. díl

Breen se vzpamatovává z líté bitvy a srdceryvných ztrát. Pokus jejího dědečka, temného boha Odrana, ovládnout magický svět Talamh zatím nevyšel. V době zdánlivého klidu se ale Breen ve spánku zjeví zlé čarodějnice. Spolu s milovaným Keeganem je odhodlána čelit temnotě každou zbraní, již má k dispozici: mečem, kouzly i odvahou.

Literatura světová Mytologie Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

The Choice , 2022


více info...

Přidat komentář

Ivetaa
20.03.2024 1 z 5

Musím souhlasit s komentářem pode mnou viz "zazvorka" - a já ještě doplním - nuda, nuda, nuda. Do třetího dílu jsem se nutila kvůli tomu, že předchozí dva mám přečtené a chtěla jsem se dobrat k nějakému konci. Za mě zklamání z celé trilogie.

Jenny46
12.03.2024 4 z 5

Epický závěr trilogie.
Nora R. je skvělá vypravěčka a zažijete skvělé dobrodružství. Byla to zajímavá změna a kdo je fanoušek autorky určitě se knihy budou líbit...


zazvorka
18.02.2024 3 z 5

Mé pocity vystihla níže Danago. Hodně vaty, plno řečí pořád dokola. Dva díly by byly tak akorát. Z mého pohledu má proto série sestupnou tendenci. Ale dočkali jsme se přiměřeného konce, takže ok.

kolacky
15.12.2023 5 z 5

Nora zase nezklamala. Rodina a přátelé, to je nade vše.
A bohužel i oběti... co se dá dělat.
Moc jsem držela palce Marcovi. Sladkej kluk a to nejsem na kluky!

Danago
12.12.2023 3 z 5

Poslední díl trilogie. Musím přiznat , že na některých místech je tato kniha až brutální a na jiných místech pro změnu poměrně nudná. Já bych ubrala stran. Ale milovníci autorčina stylu psaní budou asi spokojení. Mě osobně připadalo že se většinu času kniha nikam posunula a opakovalo se zde stále to samé. Vyvrcholení na které jsem celou dobu bylo rychlé a určitě jsem s takovým závěrem spokojená.
Protože nejsem skalní faninka autorky, tak si myslím , že kdyby se ve druhém a zejména třetím díle krátilo,
klidně mohla série mít jen dva
díly.

biki
12.11.2023 5 z 5

(SPOILER) Skutečně důstojné vyvrcholení celé série. V typicky robertsovském pojetí společenství a vzájemných vztahů v Talamhu ani nyní samozřejmě nechybí romantické linky či napínavé situace, které s sebou nesou i řadu dojímavých momentů. Rozvíjející se schopnosti obou hlavních hrdinů znamenají nejen zlepšení jejich bojeschopnosti, ale mimo jiné vedou i k objevení potenciální slabiny hlavního padoucha. Závěrečná bitva sice nedosahuje monumentálních parametrů Pána prstenů, ale není o nic méně napínavá a je spojená s řadou obětí.
Celá série se mi moc líbila. Asi na stará kolena přicházím na chuť tomuto pojetí fantasy - propojení reálného světa s prvky magie, možná dám šanci ještě jiným příběhům podobného charakteru.