Čas pro Avu

Čas pro Avu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518006/bmid_cas-pro-avu-d3z-518006.jpg 4 128 25

Vested Interest: ABC Corp. série

< 4. díl

Hrdinka čtvrté knihy série ABC Corp. Ava Callaghanová je žena, pracující v oboru, kterému dominují muži. Aby uspěla, musí být pevná, silná a houževnatá. Pak se její život protne s Hunterem Owensem, samotářem, který nikoho nepotřebuje a nemá žádné vazby – nic jiného nezná. Oba se shodnou, že jejich vztah je jen na chvíli. Dovolí jim jejich tvrdohlavost pochopit, že život jim může dát víc, než si mysleli? Že láska může léčit. Že štěstí existuje. Že „prozatím“ může být „navždy“.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Age of Ava , 2022


více info...

Přidat komentář

adela2230
14.03.2024 5 z 5

Skvěle napsaný příběh. Autorka umí propojit vše, co je potřeba a od knížky se pak nedá odtrhnout.

Lee7
24.02.2024 5 z 5

Už jsem se těšila na příběh Avy, jako jediné ženy místo bratrů. Krásný, divoký a velmi dojemný. Mám ráda ukázku pevných pout a generace 1,2,3 mi budou chybět. Doufám, že spisovatelka pracuje na něčem dalším. Její knihy mají šmrnc a jsou skvělé k odreagování.


astra3
09.02.2024 5 z 5

Knihy o ABC a celé jejich "rodině" jsou sázka na jistotu. Dojímavý, romantický příběh sešťastným koncem.

Zomy
04.02.2024 3 z 5

Taková klasická Melanie, i když rozhodně umí i líp.
Dlouho mi trvalo se začíst, těžko jsem si k těm dvěma hledala nějaký vztah. Hunter je slabší postava, má být o 10 let starší než Ava, ale svým chováním a opakovaně omílanými nejistotami působil jako puberťák. Chápu, že ty jeho pochyby a zmatky jsou kostrou celého příběhu, ale přesto mi to přišlo příliš.
Konec už byl klasicky přeslazený, tak jak to známe a četl se rychle a lehce. Slušné 3,5 hvězdy.

georginaa
26.01.2024 5 z 5

Na tento díl jsem se opět velmi těšila, bylo to poutavé, akorát mi docela vadilo, že se tam stále opakovalo, jak Hunter nemá nikoho rád a jak umí žít jen sám apod. Bylo to dost často a to docela narušovalo čtení. Též jsem si myslela, že bude více o Avě co se týče jejího sportu - karate. Tam byla jen zmínka a přitom ten díl předtím bylo na to upozorňované často, tím vlastně žila. V tomto díle nebyla ani jednou zmínka, že by šla třeba trénovat. To si myslím, že by se dalo napsat více k tomuto tématu. Jinak jsem spokojená a bavil mě tam i pejsek, který neměl rád obojky.

LucijeT
23.01.2024 5 z 5

Já speciálně k této autorce chodím, když si chci zlepšit náladu a mít dobrý pocit z dobré knihy. Ta přeslazenost, která někomu vadí mně naopak přijde uklidňující. Skvělá odpočinková kniha, která nenudí.

Terka18
01.01.2024 5 z 5

Příběh plný lásky a hledání sebe sama. Já tyto příběhy proste miluju a každý mi dá kousek sebe do mého života. Užívám si každou stránku. Směju se, brečím a jsem šťastná. Ava byla silná a obětavá a Hunter ten byl tvrdohlavý a milující. Za mě úžasná kniha.

Tesset
15.12.2023 4 z 5

(SPOILER) Po řadě dílů, které byly totálně o ničem a jen vyzdvihovaly, jak to tam mají všichni skvělé, přišel díl, který se blížil původní sérii. Takže jsem byla mile překvapená, i když jsem žádnou slávu nečekala. Jasně, pořád tam je, jak je BAM a ABC nejúžasnější na světě, všichni se navzájem podporují a tak, ale už to nebyl takový chvalozpěv, za což jsem ráda. Kromě toho typického konce (svatba, dítě - vážně to nejde jinak? nebo dítě zmínit v dalším díle?), který byl sladký až až, to nebylo vůbec špatné.

Gabriela143
13.12.2023 4 z 5

Melanie opäť nesklamala. Ava ma bavila skoro rovnako ako Gracie. Kniha má všetko, čo od nej čakáte... vášeň, humor, peknú zápletku a na záver žili šťastne až naveky.

Elize
11.12.2023 3 z 5

Tohle mě moc nechytlo. Knížka je moc mile napsaná a je tam vše na co jsme u Melanie jako čtenáři zvyklí, ale... trochu mi tam chyběla nějaká zápletka a taky hlavní postavy mě moc nechytly. Na to, že se tam celou knihu nic neděje a hodně pasáží se tam opakuje, tak je to celkem dlouhé. Víc se mi líbil díl o Ronanovi.

kristy.books
13.11.2023 4 z 5

Nedávno vyšiel už štvrtý diel série Vested Interest: ABC Corp. a za seba môžem povedať, že Čas pro Avu sa mi zatiaľ z celej série páčil najviac. Nebolo to zbytočne presladené (no dobre, možno až na epilóg), páčila sa mi zápletka, jednoducho som si príbeh Avy a Huntera užila.

Ava si ma získala už v predchádzajúcich častiach. Nenechala si skákať po hlave, povedala si svoj názor, bola neustále plná energie... proste si ju nešlo neobľúbiť. Pracovala v obore, kde si často musela poradiť s arogantnými chlapmi, ktorí ju neustále podceňovali, no ona ich vedela zrovnať do laty a vybudovať si rešpekt. Avšak, aj táto žena bojovala vo svojom vnútri s nejakými problémami, ktoré však pred svojimi blízkymi tajila. Porozumenie našla v človeku, od ktorého by to nečakala.

Hunter bol samotár. Nemal zrovna šťastné detstvo, v živote postrádal lásku, preto sa rozhodol neviazať sa, nezostávať príliš dlho na rovnakom mieste a hlavne, nikoho si nepustiť príliš blízko k telu. Výnimku tvoril len jeho štvornohý kamarát. Tento rozkošný psík zohral v príbehu dôležitú úlohu, vedel si rýchlo každého omotať okolo prstu. Bol to riadny beťár, no bez neho by to nebolo ono.

Ava a Hunter sa výborne dopĺňali. Ona našla partnera, ktorý ju nepodceňoval, práve naopak, plne ju podporoval a ukazoval jej, že je skvelá taká, aká je a nepotrebuje sa meniť (o čo sa snažili jej predchádzajúci partneri). Jemu zasa konečne niekto ukázal, že sa nemusí báť lásky a môže dôverovať ostatným a dovoliť im, aby mu pomohli a starali sa oňho.

barcav
07.11.2023 5 z 5

já její knížky zbožňuju :) série BAM a ABC - to je láska :)
můžu přitom vypnout hlavu a jen snít

AliceTief
01.11.2023 5 z 5

Tuhle sérii prostě miluju, jsem fanouškem už od BAM a doufám, že jsme s ABC ještě neskončily, je to silně odpočinkové čtení, kdy můžete úplně vypustit a jen se tetelit radostí nad jednoduchostí knihy

Hatshepsut
31.10.2023 4 z 5

Rozvětvená série BAM a ABC je sázka na jistotu. V poslední době byly knihy o této partičce už hodně sluníčkové, což netvrdím, že je vždy špatné, ale je to už taková čtecí rutina. Tady jsem byla mile překvapena. Na příběh Avy jsem se těšila a opravdu stál za to. Pro mne velmi odpočinkové čtení plné příjemného humoru a vášnivé erotiky.

Anna195
30.10.2023 5 z 5

Tak z tejto sérii ma táto časť najviac bavila. Jedoducho som sa od toho nemohla odtrhnúť.

Ava ako biznismenka, ktorá sa ocitá najmä v mužskom prostredí biznisu mi úplne sadla. Navonok sa zdá byť tvrdá a nebojácna, ale aj ona vo svojom vnútri skrýva čosi viac. A to viac otvorí práve Hunter. Asi mám slabosť na tých zádumčivých chlapov, ktorí nikoho nepotrebujú, práve Hunter, taký bol. Muž poznačený minulosťou bez lásky a nehy. Mňa si Hunter získal na plnej čiare. A to, ako sa postupne menil a uvedomoval si svoju hodnotu ma najviac zasiahlo, k tomu všetkému mu pomohla Ava. Asi by sa dalo povedať, že si pomáhali navzájom.

Aj keď ma sem tam Hunter niekedy štval svojím správaním voči Ave, keďže si myslel, že láska v jeho živote neexistuje a ani nemôže existovať, no zároveň sa mi páčil jeho cesta k láske. Povedzme si pravdu dosť mu pomohla aj Avina “hlučná rodinka.

Ava a Hunter spolu, tak to bolo, tak veľké množstvo isikier a vášne, že až. Týmto dvom som uverila úplne všetko, aj keď si museli prejsť veľkými skúškami. Mňa si ich príbeh získal. Pre mňa zatiaľ najlepšia časť.

havrmoni
23.10.2023 5 z 5

Jako vždy nádhera.

Lucie.285
17.10.2023 5 z 5

Další povedená romantika od Melanie, ale tentokrát s mnohem více spicy scénami. Máme zde Avu a o deset let staršího Huntera. Obě postavy jsou moc sympatické a vývoj jejich vztahu je pozvolný, opět tu máme i postavy z předešlých knih. Neuvěřitelně čtivé a na konci nás čeká krásný happy end, jak jsme u autorky zvyklí. Kvůli tomu takové knihy přeci čteme :).

Nermal
16.10.2023 4 z 5

Kdo čte série BAM a ABC od Melanie, už ví, co ho asi tak čeká. Tentokrát je příběh delší a (myslím si) i povedenější než útlejší díly série. Příběh Avy dostal víc prostoru, už z minulých dílů byla Ava trochu záhadnou postavou, takže jsem se na její osudy těšil a nebyl jsem zklamaný. Velmi čtivé, erotika, mužský hrdina se psem a šikovnýma rukama (nejen), předpokládám, že tento díl se bude velmi líbit.

Books_by_Dee
12.10.2023 4 z 5

IG: @books_by_dee

Tak Melanie mě s novou knížkou rozhodně nezklamala, ba naopak, naprosto mě nadchla. Tenhle díl je zaručeně jejím nejlepším ze série III. generace.
Ava, poslední single potomek v rodině Callaghanů, si žije svůj spokojený život, je šťastná, že její bratři si našli skvělé partnerky, ale tohle není nic pro ni, ona je úspěšná businessmana a „světem mužů“ proplouvá s jedním úspěchem za druhým. Jednoho dne se potkává s Hunterem Owensem, který městem pouze projíždí, nikdy nepoznal, co znamená být členem rodiny, vždycky byl spíše tulákem. Vzhledem k tomu, jak to ty dva k sobě přitahuje, tak se domluví, že si spolu na chvilku užijí, ale pak si každý půjde svojí cestou. No alenic není tak snadné, když se do všeho připletou city

Všichni chlápci v sériích Melanie Moreland jsou sexy. Ale Hunter Owens je z nich ten nejsexovatější. něco na něm prostě bylo. Možná to byl ten věk (něco přes 40), jeho svalnaté tělo nebo to tak mám kvůli těm žhavým scénám, kterých v knížkách nebylo málo. Prostě on je pro mě Chlapem knížek MM.
Knížka je slaďoučká stejně jako všechny ostatní knížky Melanie, ale tahle mě přišla něčím jiná, prostě lepší.

Dá se číst i samostatně.

Ketfl
11.10.2023 4 z 5

Ava Callaghanová pracuje pro firmu ABC jako projektová manažerka. Firma se věnuje stavebnictví a Ava tak často musí v tomto spíše mužském oboru nasadit tvrdou masku, aby dosáhla úspěchu. V nitru je to ale citlivá žena, která potřebuje péči a oporu své rodiny. Pak se její cesta protne s Hunterem, který je jejím pravým opakem. Je to vlk samotář, který nikoho nepotřebuje, nemá žádné vazby ani domov. Když mezi nimi přeskočí jiskra, oběma je jasné, že jejich vztah nemá budoucnost. Domluví se tedy, že to bude jen dočasné. Co by se tak mohlo stát?
Dvojice ale brzy zjistí, že realita je trochu jiná, než jak si plánovali. Dovolí si nakonec prožít lásku a uzdravit svoje zraněná srdce?

Čtvrtý díl série nabídne svým čtenářům milé, odpočinkové čtení s pěknou dávkou žhavé erotiky. Melanie Moreland je typická svým pohodovým a sladkým stylem psaní, ale já osobně někdy přesně po takovém čtení toužím. Kdo by si totiž nepřál u knihy chvíli vypnout a užívat si zajímavý příběh se sympatickými hlavními hrdiny, mezi kterými to navíc úplně neuvěřitelně jiskří? Ano, tento příběh vám nenabídne žádné velké drama, ani vás psychicky a emocionálně nerozcupuje na kousky, ale pokud již máte s touto autorkou zkušenosti, tak se vám příběh Avy a Huntera zaručeně bude líbit. Ava a Hunter řeší vážné osobní problémy, se kterými není úplně jednoduché se vyrovnat. Některé zažité vzorce je navíc těžké přerušit a změnit. Ale jak se říká, láska nakonec překoná všechny potíže.
Takže si udělejte pohodlí a užijte si tuhle krásnou a sladkou pohádku až do konce.

IG: @vnimej_svet_knih

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Čas pro Avu je v

Právě čtených1x
Přečtených180x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených7x
Knihotéce152x
Chystám se číst111x
Chci si koupit27x
dalších seznamech6x