Ve stínech

Ve stínech https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492252/bmid_ve-stinech-z6Q-492252.jpg 5 54 7

Zákon smečky: Soumrak série

< 3. díl >

Bude odhalen zrádce, který rozkládá smečku divokých psů? Fenka Bouře je odhodlaná chránit svou smečku před jakýmkoli nebezpečím, ale jak ji má bránit před hrozbou, která pochází zevnitř? Jeden ze členů rozkládá smečku zevnitř a psi se navzájem podezřívají a nedůvěřují si. Pokud zrádce nebude brzy odhalen, nebude už žádná smečka, kterou by Bouře mohla chránit...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Info the Shadows , 2017


více info...

Přidat komentář

GaleW
25.03.2024 5 z 5

Milovaná série mé starší dcery, čte mi to před spaním a ke konci už nemohla přestat číst, jak se jí knížka líbila. Nyní se chystáme na 4.díl.

Lenka2533
01.01.2022 5 z 5

Nějaké postavy mě fakt vytáčely, ale bez toho by to nebylo ono :D Opět moc bavilo :)


Bára2003
08.09.2019 5 z 5

Trochu nudnější díl než jsem čekala. Štístko mi v tomto díle tolik nevadil ALE kdo mi vadil byla Alfa, pořád jenom štěňata, štěňata a štěňata. Ta záležitost že zrádce mi připadá zdlouhavá takže doufám že se to vyřeší v dalším díle, na druhou stranu tomu dodává nádech tajemna. Bouři hrozně obdivuji za její chytrost, té bohužel Divoká smečka moc nepobrala Je mi líto Belly a Šípa :( . Ale ostatních psů co opustili smečku mi není vůbec líto. Tomuto dílu dávám 5 * přesto že se tam víceméně všechno opakovalo. A přečtu si další díl :D.

VAnna
09.02.2019 5 z 5

Další skvělé pokračování série Zákon smečky. :)

Anet223
07.11.2018 5 z 5

Tuto knihu bych určitě doporučila, protože je velmi napínavá a dobrodružná. Také bych doporučila si přečíst první díl aby jste pochopili co se stalo, jinak je to knížka bez chyby. Tato knížka mě velmi zaujala a překvapila svojí fantazií. Potěšilo mě to, že jsem se do ní mohla vžít a vše si představit. Určitě si tuto knížku přečtěte.

limo
02.01.2018 5 z 5

Nakonec jsem se rozhodla že to budu dále číst. Musím se přiznat že je mi mooooooc líto že tato druhá série je psaná z pohledu Bouře a ne Štístka. Navíc v této sérii vypadá Štístko jako nervní pes. To že odešla Bella se Šípem mi nevadí, ale budu si muset zvykat. Další věc kterou bych vytknula je ta, že mají Štístko s Hvězdou štěňata. V posledním díle první série bylo nádherně podáno že budou mít štěňata, bohužel jak to u úspěšných knih bývá se utvořilo pokračování. To, že mají štěňata podle mě celou sérii zhoršilo. Starají se jen o ně a navíc se vůbec nechovají statečně vůči smečce, ale braní svoje štěňata. Nakonec jsem se stím smířila, ale doopravdy doufám,
že nebude 3 série protože bych asi doopravdy brečela. :( :( :(

rarášek
30.11.2017 5 z 5

Jsem ráda, že jsem první, kdo k tomuhle dílu může napsat svůj názor. :D
Přišlo mi velmi smutné, že smečka má rozepře a problémy, protože na konci minulé řady to vypadalo tak nadějně. Několikrát jsem při čtení měla na krajíčku.
SPOILER!!! Je mi velmi líto, že smečku opustili Bella s Šípem, to si opravdu nezasloužili. Navíc Bella čeká štěňátka! Zajímavý zvrat. :) Co mi líto není je, že smečku opustili Střela, Jespa, Hrab a Hvoz, kteří akorát způsobovali rozepře. KONEC SPOILERU!!!
Bríza, Bouře a Brouk se ke konci knihy zachovali opravdu statečně. Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. Bude smečka opět držet pohromadě? Napomůže tomu nějak Bouře? Uvidíme v dalším díle, už se nemohu dočkat. Bouři mám opravdu ráda. A štěňata taky. :)