Válka s láskou

Válka s láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477450/bmid_valka-s-laskou-MKI-477450.jpeg 4 217 47

Nový romantický příběh úspěšné autorky. Mé lži? Dotažené k dokonalosti. Mé srdce? Chladné jako led. Můj jediný úkol? Přesvědčit ji, že to mezi námi bylo opravdové, stejně jako diamantový prsten, který jsem jí měl navléknout na prst, na což jsem byl najatý. Já jsem byl pouhým vojákem, kterého naverboval značně bohatý muž. A ten mi dal jasně najevo, že moje budoucnost – a všechno, o co jsem kdy usiloval – závisí na zdárném zakončení této mise. Byl jsem připravený na válku. Nebyl jsem připravený na lásku Love Aldridgeové.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

War and Love , 2018


více info...

Přidat komentář

Ála1968
21.01.2024 5 z 5

Zajímavá zápletka příběhu,kterou jsem ještě v žádném příběhu nezaznamenala, k tomu byl krásně romantický.

Michelleee
12.09.2023 4 z 5

První přečtená kniha od autorky a určitě nebude poslední. Příjemná oddechovka. Jude a Love jsou sousedi, ale Jude sousedem není doopravdy.


Silvisek
24.08.2023 5 z 5

Opravdu krasna kniha. Pokazde jsem se tedila na cteni, jak to dopadne.

Zomy
24.05.2023 4 z 5

Na jedno rychlé přečtení je to fajn.
Výchozí situace je taková, že tu máme jednoho podrazáka a jednu namyšlenou zbohatlickou fiflenku. Samozřejmě je to úplně jinak a oba jsou sympatičtí.
Příběh je napsaný dost prvoplánově, nic vás tu nepřekvapí. Trochu mi vadilo, jak mu Love do té pasti sama vlezla a hned se zamilovala.
Ale na večerní romantiku před spaním ideální, asi 3,5 hvězdy.

Moniska2410
19.05.2023 5 z 5

Milá romantická oddechovka, krátké kapitoly, střídání pohledů hlavních hrdinů, pro mě vždy skvělé plus. Kniha se četla vlastně úplně sama.

Je zde láska, něha, ale i špatná rozhodnutí. Jak Jude tak i Love mi byly sympatičtí od začátku.

Love po rozvodu získala peníze, ale nechce si je nechat jen tak a proto založí neziskovku. Bývalý manžel jí musí ještě vyplácet výživné. A proto si najme Juda, který je bohužel ve finanční tísni, aby jí svedl, oženil se s ní a tím pádem by jí nemusel dát už ani pěťák.

Co se ale nestane, ty dva se do sebe zamilují

Konec by si zasloužil určitě víc stránek.

,, Nežádám tě o ruku, lásko. Žádám tě, abys se mnou strávila zbytek života."

MAU256
08.03.2023 4 z 5

"Nežádám tě o ruku, lásko. Žádám tě, abys se mnou strávila zbytek života."

Byla to taková hezká odpočinková romantická knížka. Jude byl dobrý chlap, ale potřeboval peníze, aby mohl pomáhat svojí sestře a jejím dcerkám, tak se upsal k dohodě. Jenže nemohl tušit, že se zamiluje. Love nechtěla nic, jen začít nanovo konečně žít svůj život, jenže to by naproti v bytě nesměl bydlet on. Hezky se četlo, ale něco mi tam chybělo.

ardeas
07.07.2022 2 z 5

Tento typ knihy by som nazvala ako "ľahký relax". Nič hlboké, nič vypäte, vsetko slape ako namazane hodinky. A presne tak to je aj s touto knihou.

Čakala som hate love, nejaky hlbší rozpor, alebo dokonca aj nejaký zápor. Bolo to proste sladké a romanťarna ako vyšitá. Za mna na 1 večer pre totálne vypnutie s dokonalým pribehom o dokonalych ľuďoch. Nič čo mi asi utkvie dlhšie v mysli :)

georginaa
24.05.2022 3 z 5

Příběh byl docela milý, ale jak známe tuto spisovatelku umí to líp. Tady mi chyběl humor, pošťuchování, akce. Celou dobu se mluví o ex, jak je lstivý a vlastně když dojde na prozrazení jeho činů, najednou je zmínka jen mezi řečí. To bych též rozebrala víc a sestra Lo, též bych dala větší prostor. No prostě je tam víc prázdných míst, které by se daly doplnit a myslím, že by kniha měla o něco lepší hodnocení. Takhle z toho je průměr.

Kiwicatko
28.04.2022 2 z 5

Boze, tak to byla neskutecna blbost. Za prve mi lezla na nervy jmena, za druhe celkove charakteristiky postav. Sem cekala, ze se trosku vic rozjede linka se Sasou, nebo jak hlidali tu neter doma, neco vic s jejim ex. Prislo mi to hodne nedotazene. Necetla jsem to s nijakou chuti.

kacenka6144
13.02.2022 4 z 5

Připojuji se k Miliamce, knížku bych nedokazala ohodnotit líp.

Miliamka
13.02.2022 3 z 5

Taková příjemná oddechovka na sobotní odpoledne. Ale proč ne, všichni jsou tu jasní od začátku do konce - zlí zůstanou zlými, hodní hodnými, linka je taky docela předvídatelná. Kniha je velmi čtivá, až na erotické scény, které opravdu nejsou dobře napsané. Hodnotím jako lepší průměr.

Amitiel76
25.01.2022 3 z 5

Mé první setkání s autorkou, a bohužel musím říct, že z knihy nejsem nijak nadšená.
Anotace zněla slibně. Ale samotné zpracování, bylo spíš takové průměrné. Žádné to očekávané "wau" se tu nedostavilo, ani ve mě příběh neprobudil žádnou škálu emocí. Přišel mi takový hodně plochý. Žádná velká hloubka, ačkoliv podle tématu se z toho dalo vytáhnout víc. Dočetla jsem ho před několika dny, a dnes už marně zápasím s pamětí, o čem vlastně byl. Je to škoda. Za mě tak tři hvězdičky, víc bohužel ne.

lusitta05
04.01.2022 2 z 5

No ja až taká nadšená nie som,horko ťažko som dočítala po asi 10 prestávkach,asi som nemala tu správnu náladu na tento príbeh.

Ralemo
03.01.2022 5 z 5

Krásný příběh se zajímavou zápletkou. Jude byl v těžké životní situaci, tak se zachoval jak musel, každopádně se probral v tu pravou chvíli. Oba dva byli od začátku hrozně sympatičtí.

Kristy.Seb
30.12.2021 4 z 5

Člověk, jestliže si něco přeje, je pánem svého osudu.

Pokud něco vypadá až příliš dokonale, obvykle to dokonalé není.

Včerejšek je pryč. Zítřek neexistuje. Jediné, co máme, je teď a tady, tohle ticho před bouří.

Milý, něžný příběh.

DUNIKO
24.12.2021 5 z 5

Tak to byl opravdu velmi krásný příběh.První knížka od této autorky a moc se mi líbila.

Dela90
03.12.2021 5 z 5

Skvělý příběh. Od autorky jsem už četla Nebezpečnou iluzi. A tenhle román byl stejně skvělý, ke konci jsem napjatě vyčkávala, kdy přijde odpuštění a moc se mi to líbilo. Juda, mi bylo líto, ale zároveň mi přišel, jako chlap na pravém místě, jak se staral o svou rodinu. Upřímně bych se asi nechtěla jmenovat Love, ale až později mi došlo, proč se to jmenuje Válka s láskou. Četlo se to dobře,byla to perfektní oddechovka.

Laf
03.12.2021 3 z 5

Nápad na příběh je tady skvělý, jen to provedení bylo horší. Nevím, jestli je to běžný styl autorky, toto byla první kniha, kterou jsem od ní četla, ale příběh mi přišel hrozně uspěchaný a nic jedinečného se nedělo. Celkově kniha není špatná. Nenáročně napsaná, takže dobrá volba, pokud chce člověk vypnout a nechce se mu přemýšlet. I u toho rychle utíká čas, jen prostě žádné překvapivé "wau" tam nebylo. Autorku ještě nezatracuji, potenciál tam je, tak snad jiná kniha bude lepší :)

Hatshepsut
02.12.2021 4 z 5

Také si ráda přečtu další knihy této autorky! Námět byl rozhodně zajímavý a chytlavý. Exmanžel hlavní hrdinky byl neuvěřitelně zahleděný do sebe a bylo až nechutný, co byl schopen kvůli majetku a své chamtivosti provést člověku, s kterým roky žil.

veronika0382
23.11.2021 5 z 5

Winter Renshaw opět nezklamala. Zase se nezdržuje se zbytečnými detaily okolo a jde rovnou k věci a jádru děje. Takže příběh ubíhá a čte se velmi dobře. Neustálé zvraty mi nedaly spát, doslova, a já četla dál a dál, dokud jsem nebyla na konci. :)