Pravidla hry

Pravidla hry https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/409394/pravidla-hryU4WdZc-rc7-.jpg 4 181 16

Upíři z Chicaga série

< 7. díl >

„CADOGANSKÝ DŮM ČELÍ OHROŽENÍ ZE VŠECH STRAN…“ … a ulicemi Chicaga se pohybuje nelítostný vrah a jedna bývalka! S Cadoganským Domem to vypadá nahnutě. Greenwichské prezídium, které má údajně hájit zájmy upírů, šlapalo Cadoganům na krk tak dlouho, až se rozhodli osamostatnit. Jestli ale doufali, že to proběhne v klidu, hodně se spletli. Prezídium jim jejich odchod hodlá náležitě osladit. Kéž by však skupina zkostnatělých byrokratů bylo to jediné, co trápí upírku Merit, jejího pohledného Mistra i ostatní jejich spojence. Ulicemi Chicaga se totiž pohybuje dobře maskovaný a řádně prohnaný vrah, který má spadeno právě na upíry. Mrtvých přibývá, způsob usmrcení je nadmíru brutální a adeptů na podezřelé žalostně málo, a tak musí být Merit i její blízcí připraveni na cokoliv. A jako třešnička na dortu přijíždí na pomoc Cadoganům bývalá Ethanova milenka, která se domnívá, že má proti Merit schovaný v rukávu významný trumf. A také se ho nebojí vytáhnout. Zvládne Merit balancovat mezi členstvím v tajné organizaci a snahou neztratit svou lásku? Musí totiž bojovat o důvěru svého Mistra, o střechu nad hlavou a v neposlední řadě o holý život.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

House Rules , 2013


více info...

Přidat komentář

Luigi1
14.06.2023 5 z 5

Tak tohle byla opět suprová knížka ve které Ethan a Merit byli u všeho Doporučuji

michaela5515
01.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Sedmé pokračování mě bavilo. Byla jsem zvědavá, jak se Ethan popasuje s Rudou garou a vzal to líp, než jsem čekala. Dostalo se nám i trochu víc Jonaha, cźa čož jsem ráda. S Mallory a Catcherem to bude asi běh na dlouhou trať, ale to je asi přiměřené k situaci kolem nich. Těším se na další díl.


Ailee
30.05.2022 3 z 5

Asi nebyla ta pravá nálada. Četlo se to dobře a stránky svižně ubíhaly, ale přišlo, že to už tak nějak postrádá šťávu. Vzorec, jehož se knihy drží, už je ohraný. A části, které by měly být napínavé, mě nechávají naprosto v klidu

Laf
31.12.2021 5 z 5

Super pokračování. O skvělou zápletku opět nebyla nouze. Stránky mi rychle mizely pod rukama, jak jsem chtěla vědět, jak to celé dopadne s Domem. Další povedený díl této série :)

renefer
28.07.2021 4 z 5

Tak si asi už budu muset dát pauzu od této série, pže jsem ve stavu, kdy mi všechny postavy v knize začínají lézt krkem. Merit pořád někde pobíhá v koženém oblečku s culíkem a leskem na rty a vyšiluje kvůli Ethanovi. Ten zase pořád řeší jejich vztah, důvěru a přístup. Detektivní zápletka zajímavá, ale tak nějak upozaděná rozlukou s prezídiem. A zatím co jsem čekala bitku s fae, upíři si raději sbalili kufry. Skety.

luculi
28.11.2020 4 z 5

Jako vždy, příběh se drží určité šablony a podle ní funguje. Kniha má své mouchy a dalo by se v ní rozvést více věcí, ale i tak je stále čtivá a oddychová...

ala.mihalikova
23.04.2020 5 z 5

Tak tenhle dil me opet chytnul a precetla jsem to jednim dechem. Prijemna zmena oproti minulym dilum. Zaujal me pribeh. A i kdyz jsem predesle dily cetla uz hodne davno, autorka me bez problemu dokazala opet vtahnout do deje a osvezit pamet. Bylo to napinave. A vztah Ethane a Merit me proste bavi. Vyhoda byla, ze mela knizka jakoby dva hlavni deje. A konec byl velice zajimavy.

havrmoni
24.12.2019 4 z 5

Ještě jsem to nevzdala, takže dobrý.

Mark.
12.06.2018 5 z 5

Stránky utekly velmi rychle. Kniha se četla sama na jeden zátah. Autorka se v dějích neopakuje a čtenáře nenudí.

janno69
14.05.2018 5 z 5

Další skvělý díl...

Evule114
01.02.2018 5 z 5

Musím se přiznat, že tento díl se mi ze začátku četl poněkud hůře a musela jsem si dát pauzu. Děj mi přišel takový, že se kolem prezidia vše moc natahuje a do toho ještě ty vraždy a najednou bum a na pár stránkách je vše vyřešeno, ale každopádně po horším rozjezdu u mě se opět četla sama :-)

Ryorka
29.10.2017 5 z 5

celou zatím dostupnou sérii v Česku jsem zhltla za dva týdny. Doslova. Merit a Ethan jsou úžasní. Konkrétně tento díl jsem četla s takovým tím blbým pocitem u žaludku a držela jim i palce u nohou. Ještěže byl ten happyend :).

Ferum
28.08.2017 5 z 5

Moc se mi tato série knih líbí.
Čtou se jedním dechem.

trynitrix
06.06.2017 5 z 5

Merit a Ethan nikdy nezklame :-D jen tak dál

Nikaa1
08.05.2017 4 z 5

Ukážou se tu menší spoilery.


Povedené.

Chloe Neill si mě získala už prvním dílem. Její styl psaní, humor a zápletky... Jo, tahle série je bomba.

Tenhle díl byl velmi, velmi akční. Přesně tohle jsem potřebovala, pořádnou akci. Začátek knihy se mi zalíbil. Chloe šla na to rovnou po hlavě a začala rovnou na začátku. To se mi líbí.

Do hry se přidal nový hráč. Michael Donovan. Absolutně jsem nečekala, co se z něj vyklube. Očekávala jsem, že "nový hráč" bude někdo neznámý - známý. *Víte, co myslím, ne?* Ale tohle.. Dokonce jsem zapomněla na nového "ombudsmana".

Těším se na další díl. :-)

Teryk
23.04.2017 5 z 5

Super kniha, už se těším na další díl :)