Transmetropolitan #8 - Žalozpěv

Transmetropolitan #8 - Žalozpěv https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165614/bmid_transmetropolitan-8-zalozpev-aCx-165614.jpg 4 54 3

Transmetropolitan série

< 8. díl >

Zuřivému reportérovi Spiderovi Jerusalemovi a jeho ohavným asistentkám nezbývá moc času. Poté, co je šílený a pomstychtivý prezident vyštípal z oficiálních kanálů, nemají tři mediální renegáti jinou možnost, než vyhlásit psychopatické hlavě státu partizánskou zpravodajskou válku. Tím ale jejich trable nekončí. Jerusalemova tajemná choroba nabývá na intenzitě a zatímco se z ulic, terorizovaných ostřelovačem, ztratili policisté, blíží se k Městu obávaná superbouře.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Transmetropolitan 8: Dirge , 2013


více info...

Přidat komentář

LordSnape
25.03.2018 3 z 5

Zápletka s ostřelovačem a superbouří zajímavá, ale ten zbytek je další bezcílné plácání se na místě... Spider jako postava mě ale pořád baví, takže jsem smířlivější ve svém hodnocení.

Kapis
18.06.2013 4 z 5

Mám Transmetropolitan moc ráda, ale nemám rád, když u zaběhlých sérií hostují výtvarníci a ani v tomto případě to knize neprospělo. Jo, takový speciál - jedno číslo - kde se vyřádí celá řada kreslířů, to je něco jiného, ale takhle uprostřed sešitu, e-e, to mi nesedí. Celá kniha je tak kapku natahovaná a některé panely jsou kvůli zaplácnutí místa nepřiměřeně velké, což mi taky nesedí, stejně jako absence pozadí u hostujícího kreslíře. Příběh mělce a sentimentálně plyne a nabírá dech (předpokládám) na blížící se finále, které doufám bude řádně explozivní, takže bez problémů akceptuju klidnější mezihru, za rok už to bude venku komplet a já se na to moc těším.


Carnifex
13.06.2013 5 z 5

Musím pokaždé pětihvězdičkové hodnocení, protože člověk má pocit, že transmetropolitan končí a gradující situace nedá pokojně spát.