Termiti z Titanu I

Termiti z Titanu I https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136395/termiti-z-titanu-i-136395.jpg 3 17 3

Termiti z Titanu série

1. díl >

Co by se stalo, kdyby z vás pomocí injekce kdosi vytáhl padesát let života? Jak by vypadal náš svět, kdyby v roce 1938 československý prezident Edvard Beneš pozval Sověty? Může lednička nalezená na smetišti ovlivnit existenci vesmíru? Kdo vyhrál závod o dosažení Neptunu? Profilová sbírka zahrnuje díla, jež dosud nebyla vydána knižně. Každá povídka je doplněna stručným úvodním slovem, charakterizujícím dobu a okolnosti vzniku.... celý text

Přidat komentář

Luigi1
17.02.2022 2 z 5

Není to kniha ke které bych se vracel.

Adapa
29.11.2015 2 z 5

Pustil jsem se do této knížky tak nějak z nostalgie, protože před dvaceti lety jsem jako malej kluk byl nadšen Pláství jedu a dalšími romány z počátku 90. let.
Povídky mě ale hodně zklamaly. Nudné, naivní a úsměvné. Kniha je dočtená, ale krom povídky Čarodějnice, ve mě nenechala žádný dojem, za pár dnů na ni úspěšně zapomenu...


Ladys
08.04.2015 5 z 5

Tak mě pan Pecinovský opět přesvědčil, že je mistrem povídek.
Přiznávám bez mučení, že od něj mám v knihovně skoro všechno, ale kdo si dá tu práci a podívá se na moje komentáře knih, co napsal, tak se nedá říct, že bych autora šetřil.
Jenomže tohle.... To je prostě parádní gejzír nápadů. Mám i druhý díl této sbírky a jsem zvědav, jestli se budu bavit tak, jako u této knihy.