Štěstí v neštěstí

Štěstí v neštěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492970/bmid_stesti-v-nestesti-LpG-492970.jpg 4 24 5

Isabelle se jako mladá stážistka v pařížské galerii umění seznámí s Putnamem Armstrongem – bohatým, laskavým, starším a od světa odloučeným mužem. Na jeho normandském sídle spolu prožijí románek jako z říše snů. Když ale Isabelle zjistí, že je těhotná, uvědomí si, že manželství s ním nepřichází v úvahu. Rozhodne se proto vrátit do New Yorku, kde se záhy sblíží s jiným mužem. Doufá, že tentokrát je to ten pravý, který pro ni a její dcery vytvoří stabilní rodinné zázemí. Brzy jí však dojde, že se opět strašlivě zmýlila, a zůstává sama. Ale i na ni se nakonec usměje štěstí. Isabelle, s dvěma malými dcerami, zcela nečekaně nachází radost a lásku. Znovu otěhotní a narodí se jí holčička stejně veselá a šťastná, jako její milovaný otec. Ale život s sebou opět přináší dramatické změny. Můžou se životní výzvy proměnit v požehnání?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Blessing in Disguise , 2019


více info...

Přidat komentář

Verika
29.11.2023 4 z 5

Isabelle vypráví svůj životní příběh. Jako mladá mi přišla hodně nerozvážná.
Nicméně D. Stell píše opravdu skvěle, knihy vtáhnou vždy do děje, čtou se úplně samy.

klarkys
28.08.2023 4 z 5

(SPOILER) No, Isabelle se tedy činila, zajistila všem svým dcerám vlastního tatínka, i když úplně v plánu to neměla.
Život i nám obyčejným lidem staví do cesty překážky, ale Danielle Steel to umí ve svých knihách pěkně přitáhnout za vlasy :-)


josska
30.07.2023 5 z 5

D.S.už čtu snad 100let a většina knih se mě líbí,,není jen o lásce,bohatství,,ale jsou v jejích knihách i témata s přesahem,a to mám moc ráda,,knihy jsou čtivě napsané,stránky plynou,jedna za druhou,,,

jeny-v
13.11.2022 5 z 5

D.S. je bezesporu skvělá vypravěčka. Je až neuvěřitelné, co všechno dokáže vtěsnat do svých románů a provést čtenáře obsáhlými životními fázemi. Už od devadesátých let, kdy jsem narazila na její díla, je mou oblíbenou spisovatelkou. Většinou se jedná o ženy, ať už vzdělané, úspěšné, bohaté, krásné nebo emancipované, všechny se potýkají s mateřstvím, rodičovstvím a partnerskými vztahy. Kniha Štěstí v neštěstí není výjimkou. Životní cesta úspěšné poradkyně v oblasti výtvarného umění Isabelle McAvoyové byla strastiplná - nenaplněná láska ke staršímu Putmanu Armstrongovi, muži neschopnému ve světě normálně fungovat, strašný omyl se sociopatem Collinem Stonem a krátký vztah s Declanem, který do jejího života vnesl tolik radosti, normálnosti a štěstí. Nyní, ve svých osmapadesáti letech musí vyřešit ještě jeden velký problém - jedno tajemství, které ovlivní budoucnost její i jejich dcer. "Ale v životě to nedopadne vždycky tak, jak si člověk plánoval, ať už v dobrém nebo ve zlém".

alnahu
19.08.2022 4 z 5

Další rodinná sága tentokrát od paní Steelové.Příběh o Isabell ,která se od mládí věnuje umění a v těchto kruzích i hledá své životní partnery,ale bohužel jí není přáno a zůstane se svými dvěma dcerami sama ,dokud nepotká toho pravého .A nakonec přizná svým dětem i své dávné tajemství.Ráda čtu knihy této autorky i když pro nás jsou ,jako z jiného světa.V této knize jedna z dcer zdědí po otci zámek,obrazárnu a ohromný majetek-to se nám může jenom zdát.

Autorovy další knížky

Danielle Steel
americká, 1947
1998  86%Prsten
1994  76%Nevýslovná láska
1997  75%Cizí žena
2007  77%Duch
1998  82%Palomino

Kniha Štěstí v neštěstí je v

Přečtených34x
Doporučených3x
Knihotéce88x
Chystám se číst20x
Chci si koupit6x
dalších seznamech2x