Smrtící stvoření

Smrtící stvoření https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171475/bmid_smrtici-stvoreni-9UT-171475.jpg 5 145 26

Eva Dallasová série

< 25. díl >

Poručík Dallasová návnadou pro sadistického vraha žen! Další pokračování populární řady Smrtící… napínavých detektivních příběhů z blízké budoucnosti. Před devíti lety, dlouho předtím, než se Eva Dallasová stala poručíkem newyorské policie, došlo k sérii neuvěřitelně brutálních vražd celé řady žen. Vrah je unesl, strašlivě zmučil a nakonec zabil. Policie ho však nedokázala dopadnout – jako by se propadl do země. Jenomže po čase je zpět! A tentokrát chce konkrétní ženu: Dallasovou. Což ale neznamená, že znovu nezabíjí i jiné. Nejdříve je objeveno jedno tělo, pak druhé a hodiny nemilosrdně odtikávají ke třetí vraždě… Eva se rozhodne pro nesmírně riskantní krok – nabídne sama sebe jako návnadu. Psychologický profil šíleného zabijáka začíná být stále přesnější a stále jasněji z něj vyhlíží tvář nelidského monstra. Evin sexy miliardářský manžel Roarke je jí i tentokrát nedocenitelnou oporou – a to i v nervy drásajícím vyvrcholení tohoto nejnebezpečnějšího a nejtěžšího případu celé Eviny kariéry.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Cre­ati­on in Death , 2007


více info...

Přidat komentář

Ulala
26.08.2023 5 z 5

Je to má již....ani nevím kolikátá kniha s Dallasovou a zatím mně to neomrzelo. Napětí, láska, přátelství, bohatství a potírání zločinu pomoci vylepšených "udělátek" blízké budoucnosti - to tvoří velmi přitažlivé čtení. I když v tomto případě se jedná o brutálního šmejda, který umučil x žen. V tomto bloku čtení si určitě dám ještě jednu.

Marcik7
20.06.2022 5 z 5

Klasická, opět výborná Eva Dallasová, v úzké spolupráci s tentokrát celým velkým týmem specialistů včetně Roarka. Paráda.


monte
18.02.2021 5 z 5

Výborné, napínavé čtení.
Baví mě slovní přestřelky aktérů

moudivlacek
21.07.2019 5 z 5

Tak tady byla skvělá spolupráce nejen Evy a Roarka, ale celého policejního týmu, dokonce i vedení. A to se vyplatilo. Sice pořádné vysvětlení je až ke konci příběhu, přesto ději nic neukrádá na jeho smyslnosti. Jsem ráda, že Eva na konci dá najevo, že to není její zásluha, ale zásluha celého týmu, každičkého človíčka, i svědka, který přispěl k ukončení "činnosti" zrůdy.
Moc se těším na další díly.

Jessybelle
29.04.2019 5 z 5

Jó, tak tohle můžu... Zase mě dostala Eva a spol.a vůbec celý příběh, s prvky až thrilleru a napínavý sup do konce... Jsem ráda, že to Evka tak vymyslela a díky Bohu za Roarka...
Už se těším na další díl, ale ten si dám zas po pár knížkách za odměnu...

cherubinka
02.03.2019 5 z 5

Prokousat se celou sérii (45 knih snad už?) je běh na dlouhou trať. Člověk si přečte první, super, druhou, třetí... U šesté už neví co kde kdo jak s kým. A tak si dá pauzu. A zase se vrátí, přečte pár dílů za sebou...a tak dokola. Teprve 25. díl? A pořád něco nového. To na této sérii miluju. Měla slabší knihy, průměrné, zajímavé a oak ty silné. Třeba tento díl. Nové téma, přitom by člověk řekl, že už to bude vše na jedno brdo. Nové informace o Městských válkách. Budou i Eva s Roarkem jednou rodiči? Samé otázky. Už se těším na další díl.

helenkan
12.11.2018 5 z 5

Paráda! Tenhle díl zase k ,,sežrání." :-)

lifeoptimist
05.10.2018 5 z 5

Sice mi trvalo trošku déle dočíst, ale i tak skvěle, jelikož se jaksi oproti minulému dílu slovník hlavních postav vrátil tam, kde byl. Takže předpokládám, že minulý díl utrpěl kvůli překladu.
Každopádně další z vychytaných zápletek a opravdu žasnu, kam na to ta Nora chodí, a to mě ještě cca 20 dílů čeká :-) :-) ....šup šup na další už se těším

munka
01.07.2018 5 z 5

Túto sériu som si veľmi obľúbila a táto kniha nesklamala. Perfektná zápletka. Rafinovaný vrah a proti nemu tým húževnatých policajtov . Záver bol najlepší, ale to si nech každý prečíta sám. Spravodlivosť zvíťazila.

TaLu
21.02.2018 5 z 5

Vyhledala jsem si knihu Netopýr ( první HH ) a zjistila jsem, že jí ohodnotilo přes 3000 čtenářů.
Tuto knihu 77 lidí.
Zajímavé. Právě tento díl v sobě rozhodně ukrývá prvky silného thrilleru, když ne v ničem jiném, tak v postavě vraha a způsobu vražd určitě.
Tak trochu nechápu, proč knihy z této série nečte více lidí. Jsou na překážku popisované vztahy nebo těch několik mírně erotických scén ?
Nu, nevadí, já se opět velmi dobře bavila a mohu doporučit.
Ocenila jsem tentokráte závěr, připomnělo mi to některé jiné knihy, kde se přemýšlí nad stisknutím kohoutku pistole a vykonáním osobní pomsty.
Eva, hlavní hrdinka, to vyřešila tentokráte tak, že mě napadlo jediné slovo - spravedlnost.

bekule
22.09.2017 5 z 5

Po skvělé předchozí Smrtící nevinnosti zase špičkový díl. Tento je zase úplně jiný, je hodně o vyšetřování, o úporné zdlouhavé policejní práci, o koordinaci a dokonalém vedení rozsáhlého vyšetřovacího týmu. Tentokrát ze soukromí téměř nic ale zato velmi napínavý závěr. A opět nechyběly vtipné hlášky - viz. remcání Peabodyové když si musí vzít neprůstřelnou vestu .

Terry11
01.06.2017 4 z 5

Znáte ty situace, kdy se vám nějaká kniha od svého oblíbeného spisovatele zas až tak nelíbí, ale přesto mu dáte pěkné body?

Litocha
18.12.2016 4 z 5

Tenhle díl patří určitě k těm lepším. Autorce se u mě podařilo vyvolat soucit s oběťmi, takže jsem jim o to víc držela palce, aby unikly. Postava vraha byla svým způsobem netradiční a tím i zajímavá, nechyběly interakce mezi stálými postavami (tentokrát hlavně Evou a Feeneym). Za mě spokojenost.

georginaa
30.04.2016 5 z 5

Smrtící série knih je jedinečná, mám všechny díly co zatím u nás vyšly, a opět tento díl se velmi dobře četl, zápletka jako vždy vyvolá pocit napětí a strachu. Sledovat co se všechno dá z malých indíciích vyčíst, je až neuvěřitelné. Akorát nikdy nepochopím, co těm vražedným dementům se může tak zvráceně motat v hlavě. Proč vůbec ty mozky jsou tak narušený, ať je to před staletími nebo v současnosti a budoucnosti pořád je to stejné a bohužel nevyléčitelné.

Modrásek16
17.12.2015

Moje druhá kniha od J.D.Robb a opět dobré čtení. Napínavé, čtivé, prostě dobrá kniha.

ritz
23.11.2015 4 z 5

Nemám ráda sci-fi, ale u této série mi to kupodivu nevadí a ráda si tyto knihy přečtu. Je to napínavé, čtivé, za mě doporučuji.

Trina1
30.07.2015 4 z 5

Mám velmi ráda sérii Smrtící..., ale tento díl by klidně mohl mít o 150 stran míň. Stejné Eviny dedukce pořád dokola mě už nebavilo číst.

Laf
09.07.2015 5 z 5

Hodně napínavý děj, který člověka připoutá ke knize, aby konečně zjistil, jak to dopadne.

TaLu
08.07.2015 5 z 5

Tentokráte opravdu strhující, místy až "nerozdýchatelné". Od začátku do konce nelze nic jiného než fandit těm, které už známe z dalších knih, aby se jim podařilo přežít i tentokráte. Jedna z nejlepších v sérii. Výborně Evo :o)

mariva
12.02.2015 5 z 5

Skvělý napínavý příběh, který se četl jedním dechem, jako ostatně všechny díly série Smrtící.