Ako zradiť dračieho hrdinu

Ako zradiť dračieho hrdinu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345503/bmid_ako-zradit-dracieho-hrdinu-sKB-345503.jpeg 5 31 6

Jedenásta časť príbehov slávneho vikinského hrdinu - udatného, chrabrého a múdreho Štikúta Strašného Šťukovca III. – je predposledná kniha jeho nebezpečných dobrodružstiev a pamätí. Štikút sa má stať kráľom Západodivočiny. Opäť stojí pred mnohými nebezpečnými úlohami a musí prekonať množstvo úskalí. Ohrozujú ho draky, ktoré slúžia hrôzostrašnej strige, musí získať Stratené veci, ktoré mu ukradol Alvin Zradný, a v jeho tábore sa pravdepodobne ukrýva zákerný zradca. Dokáže sa napriek mnohým prekážkam včas dostať na ostrov Zajtra, kde má prebehnúť kráľovská korunovácia ? Pre čitateľov od 7-9 rokov.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

How to betray a dragon's hero , 2013


více info...

Přidat komentář

Luigi1
16.03.2024 3 z 5

Bylo to trochu poslabší moc se mi nelíbil tento díl

StateOliver
07.01.2024 4 z 5

Na tomhle díle je výborné to, že se i zlý kluk jako Šušnibor zachová jako hrdina. Ve všech ostatních dvanácti Škyťákových dobrodružstvích to končilo dobrým koncem, ale tady ne, přesto se mi to líbí. Také se mi líbí rozmanitost draků.


Medasek
16.09.2022 3 z 5

Bohužel se to ubírá přesně tím směr v který jsem doufala, že se to ubírat nebude. Nebudu lhát pořád se to čte dobře, ale už to není ono. To něco co jsem milovala na prvních dílech zde už nemůžu najít.

pazizanka
13.02.2021 3 z 5

Tento díl mě bavil ze všech nejméně. Na mě se to zbytečně moc táhlo.

Taťka Hraboš
10.05.2019 5 z 5

Nejsmutnější ze všech Škyťákových příběhů, protože do něj poprvé zasáhne smrt. V tomto ohledu je také tento příběh nejrealističtější, protože dosud se Cowellová tragickým prvkům v příběhu vyhýbala (asi s ohledem na předpokládaný věk svých čtenářů). A samozřejmě se na konci ocitáme v naprosto neřešitelné situaci, takže čtenáři nezbývá, než se okamžitě pustit do dalšího (a posledního dílu), aby zjistil, jakým zázračným způsobem to autorka rozplete.

Fantasysvet
21.01.2018 5 z 5

Cowellovej dračia séria bola, je a stále bude unikátna. Svet, ktorý pred mnohými rokmi vytvorila, hýri farbami, je ľudský, panenský a veľmi, veľmi divoký. Na každom kroku na vás číha nebezpečenstvo! Podobné je tomu, čo na vás čaká aj v bežnom živote. Draky sa síce tu u nás hľadajú o čosi ťažšie, no ak sa nájdu, budú presne také, aké sme si ich spolu s autorkou vysnívali – budú nepoddajné, voľnomyšlienkárske, zlomené, uväznené, vďačné, nápomocné, oddané, lenivé či len spoločensky unavené. Ak ste po celý čas pozorne sledovali osudy našich hrdinov, už dávno viete, aký drak sa vo vás ukrýva a že je niekedy veľmi ťažké s ním bojovať. Ak ho prijmete za svojho, skrotíte podľa Štikútovej rady, stane sa vašim najlepším priateľom.

Kniha Ako zradiť dračieho hrdinu je v

Přečtených41x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce12x
Chystám se číst7x
Chci si koupit5x