S láskou z Londýna

S láskou z Londýna https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520307/bmid_s-laskou-z-londyna-QtX-520307.jpg 4 194 39

S láskou série

< 5. díl >

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technologie. Když se však Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, racionálně uvažující Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Covent Garden in the Snow , 2017


více info...

Přidat komentář

EmillyT
09.04.2024 4 z 5

Knihy od Julie Caplin / Jules Wake jsou pro mě vždy sázkou na jistotu, když mám náladu na odpočinkové čtení a vždy ve mně vyvolají příjemnou náladu. A vůbec mi nevadí, že děj je předvídatelný od první stránky knihy. U tohoto příběhu se mi líbilo divadelní prostředí i postavy mi přišly sympatické.

rumova_kulicka
25.03.2024 2 z 5

Pro mě to teda bohužel byla úplně nejslabší kniha Julie Caplin/Wake. Snad jako by to ani nepsala ona. Divedalní prostředí mi blízké není, ale bylo to na celé knize vlastně to nejzajímavější. Hlavní hrdinka mi nepřirostla k srdci. Hlavní hrdina sice více, ale to už dojem nespravilo. Tak snad to bude příště zase lepší.


Pajulk
16.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Přečteno jedním dechem.


SPOILER!!! Nevím pouze zda mi tam seděl ten románek kolegy s tím snoubencem. Ale to hodím za hlavu

yonda
10.03.2024 4 z 5

Tak tohle mi sedlo. Romantický příběh - on trochu strohý sympaťák, ona milá holka a v pozadí prostředí londýnské opery. To se četlo samo.

veronika4618
04.03.2024 4 z 5

Tato kniha mi perfektně padla do nálady. Ke čtení mě nalákala mimo jiné i krásná obálka, která podtrhuje atmosféru příběhu. Hlavní hrdinka mi byla sympatická a její IT schopnosti mi byly více než blízké, během čtení jsem se zasmála i nahlas. Hlavního hrdinu jsem přímo viděla před očima a hned jsem si ho zamilovala. Zajímavé prostředí londýnské opery je třešničkou na dortu.
Jedná se o krásnou milou oddechovku která dokáže zpříjemnit předvánoční čas, ale mimo toto období ji doporučuji všem, kdo mají chuť na milý příběh z pera autorky, která romantické příběhy prostě umí.

knizni.taurus
04.03.2024 4 z 5

Knihy autorky Julie Caplin, alias Jules Wake, miluju. Na její knihy jsem nalákala nejednoho člověka a jsem na to pyšná. :D Delší dobu jsem si od autorky nic nepřečetla, a tak jsem si řekla, že je zase na čase šáhnout po mé romantické klasice. Každopádně z příběhu ačkoliv nejsem zklamaná a bavil mě, tak z něj nejsem nadšená, jak bych čekala.

Četlo se to dobře, autorka nás do prostředí divadla hned přenesla a dokázali jste se vžít do divadelního shonu. Je to protkáno spousty dialogů a kapitoly nejsou příliš dlouhé. S čím jsem ale měla problém byly postavy. Tilly byla jak neřízená střela, kterou jsem nevěděla jak uchytit. Přišla mi hrozně nekonzistentní. Co se týká jejího snoubence Felixe, to byl studený čumák už od začátku a já jen čekala, až ho co nejdříve pošle k vodě (na můj vkus moc dlouho). Pan IT to dost zachraňoval, i když i jeho chování jsem občas nechápala. A celkově mě romantická linka úplně nepřesvědčila.

Nicméně atmosférou je to kniha skvělá. Perfektně umí navodit vánoční a zimní období. Je to zasazené do Londýna, které jsem si hodně oblíbila. A na Vánoční čas knihu vlastně můžu doporučit, jen s několika ale.. Každopádně na další knihy autorky se těším.

3,5 hvězd :)

munka
23.02.2024 4 z 5

Pekný romantický príbeh, splnil očakávanie. Začiatok trošku rozťahaný, ale potom to už išlo.

Rapeh
15.02.2024 3 z 5

Krásná romantika od osvědčené autorky. Zajímavé prostředí opery.

Karoll_ina
09.02.2024

Klasická romantika, která od autorky nezklamala :) Některé věci mi byly jasné hned, ale konec měl skvělé rozuzlení.

pogmanka
09.02.2024 5 z 5

Ani další díl této série mě nezklamal, líbilo se mi, jak se příběh vyvíjel a ajtáka si prostě nešlo nezamilovat. Bylo vůbec super samotné prostředí. Možná o maličko víc se mi líbilo S láskou z riviéry, ale ani tohle nebylo vůbec špatné, ale naopak. Obdivuju autorku, že stále má další a další nápady na takové knížky.

BohyněKuchyně
07.02.2024 5 z 5

Kdo čte moje recenze tak ví, že Jules Wake aka Julie Caplin je moje srdcovka, která vždycky dostane plný počet hvězdiček. Její romány jsou oddechovky plné lásky, dobrého jídla a krásných míst na zemi. To prostě nemůže být špatná kombinace. Samozřejmě, ten scénář je vždycky stejný, už velice průhledný. Ženská hlavní hrdinka (Tilly, maskérka v divadle) zažívá infarktové situace v práci i v soukromém životě. Tak trochu se jí hroutí vztah (tentokrát se snoubencem Felixem). Pak do toho vletí nějaká super životní změna, pracovní nabídka nebo něco podobného a setkání s PANEM BOŽSKÝM (tentokrát Marcus, IT specialista a pravý opak Tilly). Něco úžasného se začne rozvíjet a pak se všechno zvrtne, stane se nějaký průšvih, nový vztah je v troskách, zase hrůza. No a pak se to zase zázrakem napraví a žili šťastně až do smrti. Je to super a já ty její knížky fakt žeru. Prostředí londýnského divadla, Londýn v předvánočním období, to je pecka.

katst
31.01.2024 3 z 5

Z počátku mi kniha přišla utahaná, nemohla jsem se vůbec začíst a trochu se mi i motalo kdo je kdo
Postupem děje se to zlepšilo, ale kniha ničím nepřekvapí. Dostanete to, co od autorky očekáváte. Nenáročný velmi předvídatelný romantický příběh.

GaleW
29.01.2024

Za mě moc povedené, pokud chcete romantiku, jděte do téhle knížky. Samozřejmě, že je předvídatelná, ale svým způsobem je děj napínavý až do téměř poslední strany. Ráda bych si přečetla další knížku od Jules Wake :-)

Sammy
15.01.2024 4 z 5

Tahle kniha má úplně všechno, romantiku, Londýn, vánoce, divadlo, comic con a dokonce Jane Austen. To je jak kdyby někdo vzal moje zájmy a smíchal je to jednoho příběhu mně na míru :D Romantika je tedy občas trochu limonádová, kvůli čemuž nedávám plný počet hvězdiček, ale jinak jsem si to hodně užila.

Barussat
09.01.2024 3 z 5

Knížky od Julie Caplin alias Jules Wake jsou sice předvídatelné, ale krásné a oddechové. S láskou z Londýna byla ale i na mě dost jasná a musím říct, že se mi i hůře začítalo. Nicméně konec vše vynahradil. Byla to taková jednoduchá, ale milá jednohubka do předvánočního času.

alzbeta4340
07.01.2024 5 z 5

Klasická předvánoční romance, která se děje a také skončí přesně podle očekávání. Ale za pěkný popis divadelního zákulisí přidávám hvězdičku navíc.

Ksyu
07.01.2024 5 z 5

Krásný předvánoční příběh a vánoční atmosféra Londýna.

LenkaMacak
06.01.2024 3 z 5

Milá kniha s velmi předvídatelným dějem, ale byla přesně tím, co jsem čekala a chtěla. 3/5*

adela4822
31.12.2023 3 z 5

Autorky knížky ze série Kavárna v Kodani a další mám moc ráda, tak jsem zkusila načít sérii S láskou z a nebyla to špatná oddechovka. Autorka umí dát předvídatelné romantické lince něco navíc, tentokrát nás vzala do londýnské opery, přímo do zákulisí. Velmi zajímavé prostředí knihy. I když člověk ví, jak to dopadne, už po pár desítkách stránek, ničemu to nevadí. Účel to splnilo, oddychnete si

blanka5960
30.12.2023 3 z 5

Jules Wake je pseudonym Julie Caplin známé autorky série romantických útěků. Její knihy z této série mám moc ráda, bylo načase si přečíst i nějaký příběh ze série S láskou a jaký jiný než novinku která letos vyšla *S láskou z Londýna*
Hlavní hrdinka Tilly žije se svým snoubencem Felixem v malém bytě v Londýně. A ač se Tilly snaží nějak to mezi nimi neklape, Felix raději tráví čas u pc nebo s kamarády v hospodě, žijí spolu spíše jako kamarádi než milenci. Tilly pracuje jako maskérka v divadle, nadevše miluje svou práci, připravuje herce, zpěváky i tanečníky od paruky až po mackeup na každodenní vystoupení. Práce ji baví a všichni s ní dobře vycházejí až na věčně nabručeného, nového IT pracovníka Marcuse. Důvod je prostý Tilly si zkrátka nerozumí s moderními technologiemi, jednoho dne se jí povede rozeslat ze svého mailu vir a Marcus musí zachránit celou síť divadla. Tilly po tomto incidentu musí chodit k němu na školení, aby nezpůsobila další průšvih. Jak to už tak bývá co se škádlivá to se rádo mívá.
V tomto příběhu najdete romantickou linku od nenávisti k lásce z atraktivního prostředí divadla, milé oddechové čtení s atmosférou vánočního Londýna.
Je to milé, pohodové odpočinkové čtení, které můžu doporučit.
Četli jste nějakou knihu z této série? Povedlo se vám rozeslat něco nechtěně stejně jako Tilly?
Hodnocení 3,5*